我和六合彩發生了一段不可告人的(性)關係

292 回覆
102 Like 13 Dislike
終於出新文
巴打好耐無見
Lm
我望住個女人,呆撚咗幾秒,之後好激動咁指住佢問:「你…你…你係邊個?你點樣入嚟架?」

佢眨一眨眼,然後答我:「我咪係嗰粒六合彩36號波,係你頭先帶我入嚟架。」

「咩話?你係嗰粒彈彈波?」

「係呀!」

我即刻望一望四周圍,發現啱先嗰粒波唔見咗,隨即再由上至下掃視呢個女人一次。

首先,佢個樣望落去大約係廿幾歲,上半身完全赤裸,下半身就淨係著咗一條淺藍色嘅底褲。

除此之外,佢頭上笠住一個藍色嘅頭套。個頭套包實咗佢個頭,從正面見唔到佢嘅耳仔同下巴,淨係見到佢塊面。

而頭套嘅頂部同後尾枕位置,就白底黑字,大大個印住「36」。

照咁睇...唔通佢真係…

「睇你個樣好似唔信我咁喎,咁不如我再變一次俾你睇啦!」

個裸女講完呢句,之後就用力fing一下自己個頭。

跟住「啵」一聲,佢成個人瞬間縮到變返個波。

三秒後,佢又「啵」一聲由個波變返個人。

我用手搣一搣自己塊面,feel到係痛嘅,咁即係話,呢刻我見到嘅嘢全部都係真嘅。

呢個無著衫嘅女人真係六合彩36號波。

「你依家信啦?」36號問我。

「信…信呀…只但係你好地地一粒波,點解又會變成一個人嘅?究竟你係人定係波?」

「我依家呢個人形嘅狀態,其實先係我地攪珠波真正嘅形態。」

「咁…點解你無啦啦會嚟咗呢度?」

「啱先咪答咗你囉,係你帶我入嚟架嘛。」

「唔係,我嘅意思係,點解你呢粒攪珠波,無啦啦會喺馬會走咗出嚟?」

「拿!我無偷走架,係因為馬會火燭,所以我同其他波先逼住要逃走出嚟。」

「你話馬會火燭?」

「係呀,乜你唔知咩?」
係,隔咗成年有多
聽完佢咁講,我即刻上網查一查新聞,發現原來琴晚馬會總部因為電器故障短路,而引起火警。

三個鐘頭前,馬會已經發出通知,表示要處理火災善後工作,因此六合彩攪珠將會暫停。

咁大單新聞,我竟然依家先知。

「除咗你之外,仲有其他攪珠波都逃走咗出嚟?」我問36號。

「係呀,離開馬會總部之後,我同其他波碌下碌下,唔知碌咗去邊,跟住我仲唔小心同大家走散咗,後尾俾人執起咗,最後輾轉就嚟咗你屋企。」

「哦~有原來係咁~」

「好啦,你問我咁多問題,輪到我問你,」

36反問返我:「呢度又迫又挾,究竟係咩地方嚟架?」

「呢度係我屋企。」

「下?乜你地人類原來住喺啲咁細嘅地方。」

「……」我都唔知點應佢,心諗唔係人類住得細,係我呢啲死窮撚住得細啫。

「咁你屋企有啲好玩嘅嘢?」

36號好好奇咁逐個拉開啲櫃桶,左摷右摷。

「喂喂喂,你唔好亂搞我啲嘢啦。」

「聽講你地人類世界有樣好好玩嘅嘢叫『遊樂園』,你屋企有無?」36號將我屋企啲嘢摷得笠笠亂,跟住又坐上張摺檯上面問我。

由於佢光脫脫無著衫,所以從頭先到依家,我其實都唔太敢面對面直視佢,只能偷偷地用眼尾睄。

然而,36號真係名符其實有「36」咁大。

講緊嘅,當然係佢嘅cup數。

佢乳房嘅形狀圓潤飽滿,目測起碼有36D,乳頭仲要係迷人嘅粉紅色,真係非常之誘惑。

我偷偷望咗佢對波一眼,然後先再回答佢嘅問題:「遊樂園唔係一樣嘢,而係指一個地方,我屋企點會有呢?」

「咁喺邊架?你可唔可以帶我去?」

「唔係話唔得嘅,只不過…」

「唔好不過啦,如果你肯帶我玩,咁我講個關於六合彩嘅秘密俾你聽。」

「秘密?係咩秘密呀!」我立即豎起耳仔,感到非常好奇。

「你帶去我遊樂園,咁我咪話俾你知囉。」
身為一條死窮撚,我最大嘅夢想就係中六合彩頭獎。

假如帶佢去玩就可以知道六合彩嘅秘密,咁呢個交易絕對制得過。

於是,我諗都唔諗,一口就答應咗。

「事不宜遲!咁我地出發啦!」

36號從摺檯上一嘢跳返落地下,並轉身向住門口行去。

我拿拿臨上前拉住佢:「唔係呀嘛,你就咁唔著衫就行出街?」

「有咩問題,我地不嬲都唔著衫架啦。」

「梗係唔得啦,你一係你變返粒波,一係就笠返件衫。」

「我地變身係有限制架,啱先我連續變咗兩次身,所以短時間內都無辦法再變。」

「咁你都係快啲笠返件衫啦。」

我打開衣櫃,搵咗件白色恤衫同牛仔褲俾佢著。

除此之外,佢頭上嘅36號藍色頭套亦都非常顯眼。

以免招人耳目,我再搵多塊布包住佢個頭。

咁樣出到街,啲人最多以為佢係穆斯林女人,唔會認得出佢係六合彩波。

出發前,我先打電話同老細請假。

搞掂之後,我地就正式出發。

行出門口,咁啱我地就撞到對面屋個死𡃁仔同佢老豆。

「阿爸,就係佢搶走我個彈彈波呀!」原來個細路特登帶佢老豆嚟搵我算賬。

「彈彈波?你搵我…」

36號無啦啦搭嗲,我立即掩住佢把口,費事佢亂講嘢。

至於個細路嘅老豆就好客氣咁問我:「你好呀,我地係住對面架,『ching』問你係咪攞走我個仔個波?」

但我唔可以講真話,所以就答:「無呀,我都無攞過。」

「你講大話!明明係你搶走我個波。」

「唔信嘅咪入嚟搵下囉!」我讓條路出嚟俾佢地入屋搵。

個細路一支箭咁衝入嚟,趟開曬啲櫃桶,又捐落床下底度搵,結果當然係乜都搵唔到。

因為佢唔知嗰粒彈彈波已經變咗一個人,依家仲企咗喺我隔籬。

個細路搵嚟都搵唔到,最後死死地氣返出嚟。

佢好唔忿氣咁向我舉一下中指,跟住就跟佢老豆返入屋。

而我同36號亦都終於可以出發。
終於有新故 望穿秋水
掛住emily mandy同vincy
樓主終於出現了
一落到街,36號就好似嗰啲小學生去旅行咁,興奮到傻咗。

行過見到乜嘢覺得好玩就埋去摸,識郁嘅又掂,唔識郁嘅又掂,爭啲連差佬支警槍都攞埋。

除此之外,我地每行前十米,佢就問我「到未到未」,煩到我真係好想一巴車埋去叫佢收聲。

咁都未算,佢行路完全唔帶眼,鍾意周圍望,結果行行下,佢個頭「嘭唥」一聲,一嘢撼落條燈柱度。

佢個頭就無事,但條燈柱就成條斷開,冧咗落嚟。

好在冧落嚟嗰下無砸到人。

趁無乜人見到,我拿拿臨掹佢走,否則俾差佬捉到就大撚獲。

帶住呢條友出咗街一陣,我就已經覺得佢好麻煩。

但為咗六合彩嘅秘密,我唯有暫時忍耐。

大約半個鐘後,我地就嚟到海洋公園。

香港大型嘅遊樂園主要有兩個,一個係海洋公園,一個係迪士尼樂園。

至於帶佢嚟海洋公園嘅原因,主要係因為近我屋企,同埋門票平過迪士尼。

啱先未出發都已經咁興奮,入到場36號直頭變咗隻「甩繩馬騮」,周圍玩周圍貢,叫都叫唔住。

而我個腦就淨係喺度諗,究竟六合彩有啲咩秘密?

喺我諗呢個問題嘅時候,36號就揸住張地圖,逐個機動遊戲玩勻曬。

本身我就好怕玩呢啲機動遊戲,只但係條友係都要拉埋我陪佢玩,仲要玩一次唔夠玩兩次,嚇到我腳都軟埋。

玩完曬所有機動遊戲,36號就轉戰攤位遊戲。

掟波波、掟公仔、射籃球…每個攤位輪住玩,又係玩完一次又一次,贏完獎品都唔肯走。

同機動遊戲唔同,攤位遊戲係需要額外收錢,佢咁樣喪玩法,我荷包頂唔順。

眼見帶嚟嘅現金差唔多使曬,無辦法之下,我唯有夾硬拉佢走。

「有無搞錯呀!我都未玩夠!」

「夠架啦,玩咗成日咁攰,我地都係走啦!」

「你夠我未夠喎!」

「總之我應承你嘅嘢已經做咗,咁你係咪都應該兌現承諾,講出六合彩嘅秘密。」

「我講俾你聽都得,但我要掟多個公仔返嚟。」

「OKOK。」我好唔情願咁答應佢。

「其實六合彩攪珠機…」

本來36號已經準備開口講,但突然間有個阿媽拖住個細路仔,喺我地身邊行過。

阿媽問個仔:「仔仔,你覺得海洋公園定係迪士尼公園好玩啲呀?」

個細路仔答:「迪士尼公園!」

呢段說話俾36號聽到曬。

佢第一時間就問我迪士尼公園喺邊,跟住又係咁叫我帶佢去,仲話要去埋迪士尼先肯講個秘密俾我聽。

我喺心入面屌咗一聲,到咗第二日,我又逼不得已帶咗佢去迪士尼樂園。

唔計買門票,淨係飲飲食食、吃喝玩樂,呢兩日加埋起碼使咗我三千幾銀,我仲要陪埋佢玩,簡直就係又出錢又出力。

再加上我連續攞咗兩日大假,搞到我老頂詐曬型,係咁WhatsApp轟炸我,煩到嘔電。

家下我淨係希望36號呢粒攪珠波唔好撚化我,最好真係講到啲有用嘅資訊,等我可以中返次六合彩。
喺迪士尼玩足成日,九點幾我地卒之返到屋企。

連續兩日由朝玩到晚,攰撚到仆街。

我打開雪櫃開罐啤酒,攤落張床度抖下。

至於36號就依然精力旺盛,兼且意猶未盡,猛咁話好想再去多幾次。

呢個時候,我忍唔住叫佢快啲講出六合彩嘅秘密。

36號坐上張摺檯上面,對我講:「好,我依家就話你知。」

我立即坐返正個人,豎起耳仔認真聽。

「你知唔知你地人類眼中嘅攪珠機,底裡其實係一個戰場。而每一期嘅六合彩攪珠,實際上係一場拳腳交鋒嘅戰鬥。」

「Um…即係點?」我眉頭一皺,唔係好聽得明佢講乜。

「點同你解釋好呢...?咁啦,我嚟問你,你平時睇到嘅六合彩攪珠係點樣嘅?」

「咪就係有49個波喺部機入面攪下攪下咁囉。」

「你所見到嘅呢個畫面,只係攪珠機投射出嚟嘅影像,事實上,喺攪珠機入面存在住一個人類肉眼睇唔到嘅空間,而我地1至49號就喺嗰個空間入面互相戰鬥,角逐六個勝利席位。」

佢一邊講,一邊舉出「6」嘅手勢:「嗰六個勝利者,就代表嗰期六合彩嘅開獎結果。」

Wow!佢呢番說話,簡直顛覆咗我對六合彩嘅認知。

簡單啲嚟講,第一,六合彩波並唔一件死物。

佢地係有自我意識,而且仲識得講嘢。

第二就係攪珠機入面存在住另一個次元,係一個類似羅馬鬥獸場嘅空間。

每逢六合彩開獎嘅日子,49個波就會集合埋一齊。

表面上我地只係見到49個波不停咁攪轉,但實際上裡面卻係進行緊一場49人嘅大混戰。

而每次喺決戰中勝出嘅六位贏家,就係每一期攪珠開出嚟結果。

總結完對方所講嘅說話,最後我有一個問題一定要問。

我相信每一個買過六合彩嘅人,都一定有呢個疑問——

究竟六合彩有無「造馬」?
研究咗成年六合彩,都中唔到一期,家下唯有寫過故中出六合彩
hello
hello
欣賞你既痴線 萬物皆可中出
「既然你話每次戰鬥嘅贏家,就等於每期開出嘅冧巴,咁你地有無試過『造馬』?」

「咩叫『造馬』」36號問返我轉頭。

「即係你有無曾經收過啲咩指示,要你喺戰鬥之中特登落敗?」

36號搖一搖頭,表示否定:「無喎,每一次戰鬥我地所有人都係傾盡全力,因為呢個係『六合彩之神』賦予俾我地嘅使命。」

佢口中嘅「六合彩之神」,據說係幸運之神嘅其中一個化身,曾經降臨過喺香港呢個城市,想為呢個地方帶嚟幸運,因此就創造六合彩攪珠波。

36號剛才回答嘅時候,個樣睇落好誠懇,所以我信佢無講大話。

反而我腦入面閃過一個特別嘅想法。

我記得36號講過,除咗佢之外,仲有其他六合彩波都從馬會總部逃走出嚟。

假如,我搵曬呢啲波出嚟,再諗辦法收買佢地。咁話唔定下一期開獎嘅時候,佢地成班搞珠波會一齊合作,盡全力幫我贏個頭獎返嚟!

我再問36號佢地攪珠波之間,平時會唔會合作。

36號答我話唔會。

佢話大家個個都係單打獨鬥,當中有一部分攪珠波互相之間仲有牙齒印。

俗語有話「團結就是力量」,如果集合到六個或以上攪珠波,撮合佢地成為一個團隊,繼而令佢地互相配合、互相合作,咁勝算一定會比單打獨鬥高,

不過前提係要集合到咁多個波,同埋佢地之間要肯互相合作先得。

仲有就係,香港咁大,要去邊度先搵得到其他失散嘅波呢?

我飲一啖啤酒,低頭陷入沉思。

同一時候,隔離屋突然傳出激烈嘅呻吟聲。

之前我都話過,呢度嘅隔音好差,對面屋有個百厭細路成日嘈冤巴閉,隔籬屋就有一對癡男怨女,搞嘢搞得好大聲。

呢對男女扑嘢嘅頻率好奇怪,淨係每個月嘅初一、十五先扑,而且一係唔扑,一扑到成層樓都聽到。

「啊~~啊~~老公唔好停啊~你插得我好舒服啊~」

「老婆,我係咪好勁啊?」

「係啊~老公你好勁啊~~你插得越大力我就越爽啊~~」

齋聽聲都已經幻想到個畫面有幾咁淫蕩,平時我會一路偷聽,一路打飛機。

而我身旁嘅36號,就係第一次聽見人地扑嘢。佢覺得好新奇。

「啲聲係咪喺隔籬傳出嚟?佢地喺度做緊咩?」佢好好奇咁問我。

「Um…佢地喺度搞緊嘢…」

「搞緊乜嘢?聽落好似好好玩咁喎。」
哈佬
36號聽到隔籬個女人係咁嗌「好爽好正好舒服」,以為隔籬玩緊啲咩好玩嘅遊戲。

我就俾啲淫聲浪語搞到全身㷫烚烚,下面碌嘢硬曬,雙眼嘅視線更忍唔住轉移到36號嘅胸前。

佢身上淨係著住一件白色恤衫,裡面無打底,所以兩粒「釘」若隱若現,非常誘人。

之後我諗返起,第一日見到佢無著衫個樣,令我內心情不自禁,產生出淫念。

我同36號講:「搞嘢係幾好玩架,你想不想試下?」

「想呀,但唔知隔籬屋嘅人肯唔肯摻埋我玩呢?」

「唔使架,我同你兩個人已經可以搞嘢。」

「真係?」

「梗係啦,你依家剝咗件衫先。」

「要除衫架?」

「係呀。」

36號聽我講,慢慢解開紐扣,剝咗件恤衫,隨即一對36D白滑乳房,盡收眼底。

「跟住呢?」36號問。

「跟住你就瞓低唔好亂郁。」

等到佢一攤落床,我就馬上解放心中慾火,伸個頭埋去起勢咁錫佢。

由於佢個頭有個頭套頂住,所以我錫唔到佢塊面同個嘴,只能錫頸以下嘅地方。

我一路從頸嘅位置錫到落心口,再大大啖含嗰兩粒粉紅色嘅乳頭。

「嘩!好痕呀!」

36號語氣中有啲抗拒,但我無理到,繼續揸波啜奶。
正 又有痴線文睇🤣
佢嗰對36D大奶奶非常之咁軟熟,我將對波搓圓撳扁,盡情咁玩弄一番。

從36號嘅表情睇得出,佢應該唔係好享受,但就係佢呢個唔情願嘅表情,反而令我更加興奮。

我一手扯走佢身上嘅牛仔褲,再拉低嗰條藍色嘅底褲,跟住慢慢擘開佢對髀。

除咗lin頭,原來佢塊鮑魚都係粉紅色。

呢刻嘅我慾火焚身,拉開褲鏈後,我將堅硬嘅「巨龍」釋放出嚟,隨後對準緊窄嘅洞穴,一嘢隊入去。

碌嘢被包得好實,舒服到我忍唔住嗌咗出嚟。

相反36號就縮起對腳,露出痛苦嘅表情。

佢呢個表情,惹人憐愛,又令人獸性大增。

我分返開佢對腳,然後前後擺腰,用力抽插。

啊!啊!啊!

每插一下,我就嗌一聲,而且專登叫得比隔籬屋大聲。

啊!啊!啊!啊!啊!啊!

「喂你都呃人嘅!又話搞嘢好好玩!但根本又唔好玩又唔舒服!」36號開始詐型。

「忍一忍,陣間就會舒服架啦!」

我雙手放喺對方嘅胸前,一邊大大力抽插,一邊大大力揸波。

啊!爽啊!啊!啊!啊啊…啊…啊…啊…

啊...唔得啦…啊...爽啊…啊...啊...

大約插咗二十下,我就射咗。

雖然好羞恥,但我不得不承認自己係一個「快槍手」。

其實都我好後悔,好後悔細個打飛機打得太多,搞到龜頭變得好敏感,次次扑嘢插得十幾廿下就出嘢。

唉…正所謂:「少年不知性滋味,愛打飛機,愛打飛機,一日三次笑嘻嘻。
而今終嘗打真軍,欲插還休,欲插還休,射完一次軟賓周。」

所以喺度我勸告各位後生仔,請珍惜精液,唔好打咁多飛機,唔係好易變虧佬。
唔知係咪啱先扑嘢扑太激烈,家下感覺到有啲頭重重、暈坨坨。

我摸一摸自己個頭(上面嗰個)。

咦?點解咁硬嘅?感覺好似多咗一個頭盔。

跟住我望一望身下嘅36號,佢原本頭上嘅頭套竟然唔見咗。

而且,呢一刻嘅佢,用好驚訝嘅眼神望住我:「你…我…我個頭套…你…」

見到佢咁嘅樣,我就知大事不妙。

我行落床,拎起電話,打開前置鏡頭,照一照自己個樣。

屌啦星…唔撚係呀嘛…

原本屬於36號嘅藍色頭套,竟然轉移咗到我頭上…

呢一刻,我嘅心情就好似《西遊記》入面至尊寶拎住照妖鏡,見到自己變成孫悟空一樣,感覺不可思議、難以置信。

「36號!點解我會變成咁架!」

「我…我都唔知…」

我用力扯開個頭套,嘗試除甩佢。

但無論點拉點扯,個頭套都係除唔甩。

之後36號過嚟幫手扯埋一份,結果都係唔成功。

既然扯唔開,咁我就試下甩fing佢。

點不知一fing個頭,我就「啵」一聲縮細變咗粒波,「咚」一聲跌落地下。

「喂呀,你唔好亂咁fing啦!」

「家陣點算好?我要點先可以變返個人?」變成一個波嘅我向36號求救。

「你...你試下喺心入面諗住『變身』兩個字,諗三秒。」

變身...變身...變身...

我照住36號所講嘅方法去做,喺心入面默念咗三秒「變身」。

第一次唔成功,第二次再試都唔得,好好彩第三次得咗,我成功由個波變返做一個人。

不過問題仲未解決,究竟點解36號個頭套無端端會轉移到我頭上?

「救命啊!救命啊!」

正所謂一波未一波未起,耳邊忽然間聽到有人嗌救命。

我當堂嚇咗一跳,因為啲聲唔係由隔籬屋傳過嚟,而係喺頭套入面出現。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞