覺唔覺其實電話好難壞?主要都係電池問題,閒閒地用十年八年

262 回覆
138 Like 18 Dislike
人地有錢用iphone, 好嬲好嬲
我1部頂你10幾年啦, 我慳你1半呀
屌, 又要夠鐘炸薯條
樓主有冇開分身我唔知
不過上面肯定係痴咗線
你梗係唔知啦, 柒頭, 你用緊呀嘛
比我激兩野就真係覆晒post咁
點做大事呀
嘩,你回到而家呀,陰公,你失業中?
岩岩收工, 我公司好好日日準時收, 點似得你做狗做到唔知幾時呀
喂, 屌你老母, 歡迎回來
繼續!
撚ifan狗好正
夠鐘影相啦, 屌你老母
你好慘, 傳說中既精神勝利法, 失敗者專用
想知點樣撚法, 想學野
講唔掂就話人ifan乜乜77, 你呢d柒頭咪就係憤世嫉俗既偏激毒撚囉
唔怪得要炸薯條啦, 廢柴
呢張影得幾好
你條撚樣唔炸薯條可以試下做攝影師
因為你起碼識撳個影相掣, 加油呀, 你得架
窮同弱智都唔緊要, 呢個社會係需要共融架
又要轉acc, 好攰, 你咁樣login logout晒左你幾多時間?
你咁講好難定義點樣叫必需
你唔用手機都唔會死
但你問我用開有hdr 120hz 叫我轉部無既就接受唔到
對我嚟講呢個就係必需
成個post冇人撚過佢
佢都撚唔到人
得佢自己撚自己
圍爐圍到你好撚肉酸, 認真
比我撚到明明發晒火又要谷住道氣起到扮冷靜
你有得屌1早屌左啦, 7頭屌你老母
同條毒撚講道理都曬氣
盤多兩句就知佢起到搵d自己認為可以值得吹捧既成就黎掩飾自己失敗
佢呢d人根本用到部機1日叉10次電都會同你講好好用果d人黎
人愈自卑就變自大
佢咩都話唔係必需
所以覺得Note 1夠用
好難同佢講落去
認真啦, 樓豬
電話一部啫
根本冇人care你用咩機, 用幾耐, 幾多錢
我一開始淨係share條iphone數比其他人睇, 我一開始根本冇理過你
你就以為我起到串柒你
人有高低, 你呢d窮撚世界觀小人之心真係起呢個位表露晒出黎
我都唔想講得咁撚盡架, 但你真係好撚搶口呀嘛, 你估我真係想hurt一個窮人失敗者既自尊心咩
傻閪 屌你老母ifan狗
屌, 真係講中左你真係好撚嬲
炸薯條啦... 我都唔想屌到你咁甘
樓豬你露晒餡, 比人知晒咩分身, 點算呀
撚狗咁撚真係
你再執迷不悟你只有比我屌到萬劫不復
其實不如比d心機, 搵份好工, 進修下自己啦
不過你呢d人又點會醒呀, 同何伯一撚樣, 抵撚死既
窮咪窮, 廢咪廢, 咪認囉
窮咪諗方法令自己有返d錢, 廢咪努力令自己有料囉
你起到發爛炸有撚用咩, 教精你咋柒頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞