覺唔覺其實電話好難壞?主要都係電池問題,閒閒地用十年八年

262 回覆
138 Like 18 Dislike
以前samsung可以換電池,不過戶外好易過熱
好似女朋友咁
寒酸弱智毒撚你好撚慘 你搵唔到嘢駁我 起到做埋啲正常人都唔明既嘢
嘩會點架有部垃圾an機記錄左呀 點撚算呀 好撚驚呀
這街鄉漸

情緒失控 ifanboy

都唔洗既 你條弱智仔再嚟我就電子報案
po都唔洗推 加上屌柒你我當娛樂 平時份工舒服又得閒
變慢就有既,
壞既定義係咪完全開唔著?
影得幾靚 影多幾張先啦 惱羞成怒既寒酸傻毒撚
你睇吓你幾撚嬲呀而家 影撚晒相咁 我屌你老母 會點架?
依加既電話
鈦金屬
防水ip68
我都想知用緊部15pro 可以去到幾遠
利申 第一次用iphone 之前一直用屌米一千蚊機
喂 影多幾張先
最好逐個reply影
影啦 望 屌你老母唔係影多幾張相都唔識呀 屌你老母
你狗嚟架咋
fb ig都有lite version
證明其實唔換機嘅人都唔少
而且唔玩電話遊戲或者真係淨用嚟通訊多嘅話
再複雜都唔至於用唔到
尤其呢3 4年出啲電話 誇張講真係可以十年都冇問題
你放心啦 ifan子,部機有排用,呢個 post 有排推,你唔好急,乖,去食粒藥先,驚你出街斬人

Trade in咗佢攞少少錢
你真係狗嚟 好撚聽話
post呢 就唔洗特別推既 我興起咪得閒撚下狗啫

你最好真係pray for有排用
如果唔係你部垃圾再chur多幾嘢影唔到相壞撚左
你就柒啦
我得閒會叫你影相比我睇下架啦 放心啦
其實如果搞到你部古董真係壞撚左我都真係有啲唔好意思
畢竟你用部電話都要用13年冇錢換機
你老母又唔知死左未 啲換機錢都唔知問邊個攞
所以三星而家醒目, 計叉電cycle,一夠數就自動限滿電最高電壓,等你就算自己換,電量依然唔足
你慢慢等啦,我每年都會固定開呢個 post, 麻煩你入嚟屌喎, 乞兒仔
你駁唔到 你好撚慘 傻狗嚟
6s 好似未有零件鎖,可以自己換都得
你比我激到語無倫次 好撚慘講真
影相啦柒頭屌你老母廢柴寒酸死毒撚 屌你老母
你睇下我屌柒你幾多鑊 夠啦都 仲洗撚等你開post咩
柒頭屌你老母
你知唔知而家世界好多地方連3G 都停埋
當42mbps 限速plan仍然有大把人用時,其實5G 真係無必要。最近 csl 同 3 發佈年度業績,都有講5G客戶得總客戶數一半都冇
其實認真問 其實影相係咩意思 你想表達啲咩🥲🥲🥲
影相呀 你一定好撚驚呀 咁?
我真心唔明啲毒撚諗咩
唔洗用email
寫信其實都ok
部xs同iPad 用左5-6 年 都係粒電打柴先換
金融app 你刷咗rom 就算無root 都唔畀用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞