覺唔覺其實電話好難壞?主要都係電池問題,閒閒地用十年八年

262 回覆
138 Like 18 Dislike
其實部機無長鏡,電用唔到1日,無AI 就會想換機
銀行app都停咗係android 8唔再升上去,都幾難逼到人換機
你有買過咩?
你需求低啫
好多高階使用者成日要等部機 load
左:舊時用既Z2,而家放埋一邊無用
中:XZP,而家做緊通訊機
右:1iii,而家做緊副機

我又真係無乜點用到部機壞,俾我拋棄既機部部都仲用得,連見人地好多人壞既指紋都無事
幾次換機都係爆容量要換。

睇番早期部Z2……成部機既容量先16GB,連一隻音game都裝唔落
用緊iphone 12 pro
上個月去apple 換電, 個staff 話好小人呢個時間換電, 等換16,

諗住用多1~2年先換機.
理得佢, 換左電

依家無投訴, 唔再咁快倒水
初代xz??

我記得果陣好易發熱, 所以我先換機
yes, icloud 都無用, 所以之後換機係256

利申128 gb now
係,初代黎

唔知xz 係咪一樣,但當年z 一出,噤兩下就著火
相比呢部比較之下已經正常好多
唔覺 垃圾iphone用咗2年幾一樣白mon
主要係容量問題,成日影相拍片兩三年就爆,由其女人用
拍片睇下個流暢度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞