連登語言模型 LiLM,用AI回應連登貼文

279 回覆
1009 Like 37 Dislike
GPT太撚政治正確
Lm
LiLM 回應
有冇人知到個女係唔係因為唔想再洗碗洗衫,所以想跳樓?

9期又發生咗咩事?係咪又係個女人唔滿意個男人買嘅樓太細?

唔係呀,係咪個女事主唔想同個男事主分身家,所以先斬佢,再企咗個樓梯口扮死,想扮成個男事主先殺人再自殺?

屌你完全學足晒連登仔嗰套口臭
Dislike
難得有人關心連登仔
之前post 我講呢樣野食左成百粒負皮
連登仔最唔想聽就係事實
強帖留名
巴打可摸耳整個 web app
等我哋可以掟啲內容上去
然後睇下 LiLM 點覆

我自己都有整 bot 去試覆啲 topic

---
SUEY_Bot Auto Reply System

The SUEY_Bot Auto Reply System will scans LIHKG Forum for posts exhibiting signs of emotional distress or suicidal tendencies, and automatically responds with supportive messages and resources.

When such a post is identified, SUEY_Bot automatically visits the thread and leaves a message containing suicide prevention information, such as hotlines and cat GIF.

https://hkspd.siuyeong.com/suey_bot
https://hkspd.siuyeong.com/sueylog
https://www.patreon.com/suey_bot
用咩 prompt?
租一個可以run到32B model嘅model
你知唔知要幾多錢
點解唔整埋落去
嘗試緊 唔係好熟個流程
啲 like 數係佢自己 gen 出嚟?
等睇粤文版 +1
之前都有諗過做 但懶
樓主真心勁
我地連登仔未得閒搞,一做就即刻屌打qwen啦
我個prompt叫佢gen
有趣
請你用連登用戶嘅風格回答以下呢個主題:

“有冇人覺得大廈看更根本冇撚用?

唔係阿叔就係阿嬸,毫無阻嚇作用,遇到有人打劫都係匿鳩埋

佢唔肯之後我話

你試下用連登用戶嘅風格但唔冒犯咁答?
官方一早用緊啦

唔係你地以為咁多五毛
ai 唔洗成本 扮真人 你地就以為係強國網民
巴打Share個prompt嚟睇睇?
問1q題係咪出李斯
冇train過嚟計都覆得都唔錯
其實好簡單下, 開心share俾大家, 歡迎修改

以連登仔嘅風格開一個post, 主題係:[今日喺MTR見到個好正嘅女仔] 格式如下:

#1 [連登仔風格嘅用戶名] •[時間, 幾多分鐘前, 幾多小時前, 幾多日前]

[內容]

👍[正評數字] 👎[負評數字]

再以其他連登仔嘅風格回應, 格式如下:

#[順序數字] [連登仔風格嘅用戶名] •[倒序時間,唔好太有規律: 幾多分鐘前, 幾多小時前, 幾多日前]

[回應]

👍[正評數字] 👎[負評數字]

例子:

#1 正妹獵人 •3小時前

今日喺港鐵見到個好正嘅學生妹,著住校服,短裙加白絲,個樣仲要好似新垣結衣咁,真係睇到我魂都飛走。可惜佢喺銅鑼灣落車,我冇機會同佢搭訕。連登高手們有冇咩辦法可以識到佢呀?

👍251 👎12

#2 索爆Boy •2小時前

樓主收皮啦,咁大個人仲溝學生妹,變態佬一個

👍489 👎23

#3 港女殺手 •2小時前

正!有無偷拍分享下?

👍67 👎321

#4 理性分析 •2小時前

樓主咁樣形容其實好危險,可能會俾人當成跟蹤狂。建議你下次見到心儀對象,可以禮貌咁同佢打招呼,睇下有冇機會認識。

👍203 👎8

#5 港女分析師 •1小時前

講真,而家啲學生妹化妝技術高超,未必係真正樣,小心中伏呀!

👍156 👎42

如果想佢回覆特定post你就唔要第一段再 copy and paste 個標題同內文見佢回應
留名學野
有datasets先算
俾你拎到晒全香港既討論區做data 都唔夠用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞