我是悠二,你問我答,電腦砌機討論,求助解答 ( 71 ) - 繼續出大量優惠

955 回覆
13 Like 10 Dislike
玩AI gen圖/片係咪amd會唔support?
通常收完兩三日就會有消息同你講

清塵服務 IG搵佳坊電腦
display card問題?
各位巴打 想問下如果開機部機有持續大聲既聲響(似啲機械+風扇聲) 啲硬件有run但係個mon就全黑無畫面 之後要啪大掣開關幾次 到無大聲聲響先有畫面開到機 通常係邊到出事
悠二 黎緊會唔會有9950x 既list?
諗緊砌部I9 定9950x
想問下上面d砌機優惠list如果唔要張顯示卡仲可唔可以用到優惠?打算用翻舊機果張。
火牛?我亂估咋
部機幾年前買成日開機都卡係bios asus logo 無限轉圈圈
Intel® Core™ i3-10105 $999 1 $999
ASUS PRIME H510M-E Micro-ATX $750 $670 (-11%) 1 $670
Crucial Ballistix 16GB (2 X 8GB) DDR4 3200MHz C16 - Black (現貨) $770 1 $770
Kingston A2000 500GB PCIe Gen3x4 M.2 2280 $499 $470 (-6%) 1 $470
FSP HV PRO Series 550W 80 Plus Bronze $349 1 $349
Antec Value Solution Series VSK 10 (Solid Panel) Micro-ATX Case
有冇覺得係咩壞
TG係咪唔會搵到悠二同法奧客服
我都唔知 打機打到一半黑mon
著左呢粒debug燈
仲等緊法奧覆 冇應機
搵到話聲我知
都唔覆機嘅 係咪要wts搵先會覆?
屌 我wts tg都冇應機
望下人地個辦公時間先啦

大佬佢地自己寫㗎喎,今日星期一
我11點先搵佢 見佢有不斷online緊
到依家都冇應過一句
你估淨係得你一個搵客服咩
人地今日開工都要覆返星期六日啲客仔先到你啦
屌你柒就深潛啦 咁你講咩辦公時間啊?
依家比撚埋你睇又講排隊
屌你老母我星期日有留言wts. 預左佢地星期一覆
但係咪忙撚到覆到連仔post 都打唔到句轉頭幫手跟呀
你出去開post 十分鐘就會問你訂單number
真係唔想下下搞到開post 見油耳會係到覆人 先諗住問下
屌依家出定post先算 比錢就果日就秒回
部機到手一日出事就等下啦
出公海開post 有特快通道 仲有禮物送
開新po 準備收禮物
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞