我是悠二,你問我答,電腦砌機討論,求助解答 ( 71 ) - 繼續出大量優惠

1001 回覆
13 Like 10 Dislike
咁一定會有既

我都諗住9000系一出都會出優惠
係咪8月1開始有得買?
諗住買邊粒
9950x
ITX優惠黎啦
前排想要ITX優惠個d人可以落單啦

4070 Ti Super仲會唔會再減價?
岩岩今日出左
正常係真係冇咁快答到.不過.真係送貨前會搵你同你夾時間的

聯絡你個時都唔一定要即刻衝返屋企收貨
有部份有現貨的
上次你地送貨 我電話都收唔到個
突然間就送黎
你想買邊個lIST
呢幾日出左唔少優惠了

仲有咩想要
想問吓itx高階套裝用唔用到4080s?本身想買14799list但個機箱size對我嚟講都係有啲大

第一次買砌機咩都唔識
悠二 可唔可以比條用你上面7800x 3d itx個優惠
加4070 ti super嘅list呀 謝謝
budget 12000
delayed
屋企部電腦開機不停嗶嗶嗶響 試過重插顯卡同ram都無幫助 想問下點處理 係唔係壞左

如果想買電腦(唔識砌機) 要求係打到下lol 可以 YouTube直播 + 同時開到三國志戰略版 就ok

有冇推薦我諗 budget由4000-7000都得 但只要做到上面要求就得 唔使太勁 慳返啲錢
點樣嗶法先 幾長幾短
長響 連續嗶 間隔1秒都無 ~0.5秒嗶一次
我聽幾十秒就頂唔順 㩒5秒熄左佢 重開 重插都係咁
我係用用下 sleep mode熄機 隔左幾個鐘想wake up佢就變到咁
邊塊老母板/牌子

之前電腦有問題影落
有冇source
組合更新了.由6000 C36升級6000 C30.
加埋雙導熱管散熱器
https://www.faroll.com/product/8257/8amd-ryzen-5-7600-32gb-ram-1tb-ssd-rtx-4070-super
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞