機戰遊戲/動畫/情報 集中po 12 [機人番都文藝復興]

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
有d意外,開頭只係預呂嘉會劇情出,無諗到兩位波蕾,捷度妹都有,更加無估到依位都有

後面寫同正版米奈芭見面果段幾好
有時原作終了參戰就係為咗寫呢D
我記得呢度好似有會然好鍾意佢
講高達間唔中提到佢
寺田不嬲都大細超
近期d咪dd world6
T嘅槍x劍演出可以Hea到極致。會整得好靚只有兩個情況:偏心某些系列or近期超大熱作品,例如30嘅Gridman

不過30多咗付費DLC,OG堆機真係史上最柒戰鬥演出。好難理解佢哋想整咩,反而版權DLC堆機水準正向好多
家姐
單講時獄
9成時間都悶到仆街 最後好番d
話佢好玩我真係up唔出
但係估唔到天獄可以仲柒
獸神同飛雲一定係
金毛獅王還好
地隱俠Fans喊緊
我係掉轉
時獄真係鳩到唔知寫乜(除左推石特異點)
天獄先至叫救得番,但主因係時獄條線太低
數下鞭屍大會先 可能有錯
鐵人28 宇宙魔王 時獄天獄
六神合體 祖魯 破界再世天獄
真三一 invader 破界再世時獄天獄最過份就佢
真鐵甲 哈迪斯 時獄天獄
evol 中村 時獄天獄

成集天獄根本痴撚線
狗改不了吃屎就係指佢呢種人
唔講駕駛技術係幾正
版權作有d難判斷
但og咩機番新我敢講一定有佢介入
好多都係pt 奪魂者 龍虎王個d都係佢親生/推
而且邊d優先要畫早d 邊d要遲d 佢都係垃圾級標準
佢當初魔f成集寫攻靈機抬og
md就係想出場
最後佢話因為量太多呀做唔切之類而冇出
你就知呢條友做野有幾咁不知所謂
畫少隻骨頭騎士同水晶龍 冇翻新d機夠佢畫一部攻靈機hb啦仆街
成日都話佢內心係咁諗
正樹=雜魚
愁=萬能
og唔及版權
有得出咪算好 順便當宣傳下
反正唔出game
畫得pet屎都有班og撚含淚買野玩
我係佢都鳩黎
天獄篇有樣野好過時獄篇就係
名倉吹少佐響少條仆街 好明顯個隻
佢實望到網上自己比日本仔屌爆

時獄係悶d 但都叫行版權作路線多過天獄
可能數錯
時獄就 28 大戰鬥 赫奕 馬反 ew uc 真鐵甲原創 fmp1 2 3期 evol 天元 eva序 破
天獄有印象就 孤影 00劇場版 uc但時獄一樣有 top2 mf劇場 fmp小說 翠星
時獄豐富d
天獄明顯係鞭屍多佐出黎拖 同埋垃圾原創又多
Z系列係一集不如一集嘅表表者
Z1出道即顛峰,亦都係系列最襟玩嘅一集
老老柒柒啦
佢z3兩集加埋版權一定會好豐富
完全放棄寫原創條線可能仲救得番
但一黎唔覺寺田班友肯
二黎都提過冇早上ps3搞到跟唔上開發
咁估佢開發進度落後要斬兩集
呢個時候又要問啦
當初佢有可以揀上ps3
但佢冇 反而2og有搞到經驗包大多係比佐東升
當然佢都會話個時上ps3整唔切既
不過我都係個句 斬原創充實版權
係可惜佐z2 d原創 但點都冇可能係因小失大
以前玩D係咪正常都會唔比冰女/風男加入
等兩兄妹可以一齊揸南極大帝
OG2 2周目22關果然快好多,部艦有回SP同攻擊者,磨到有埋熱血,快到你,2個鐘都唔洗,就洗爆灑3部野
冇啦,總之2000年代嘅三本柱已經蕩然無存

版權作
原創系列
手提機系列

而家甚至好悲觀地,認為機戰30真係last一隻
「屌,我個頭好痛呀」
係我睇親都屌十聲既設定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞