機戰遊戲/動畫/情報 集中po 12 [機人番都文藝復興]

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
對住個隻野總有種煩躁感
https://twitter.com/srw_dd_pr/status/1816397987339448462
點解DD整得有心機過vtx
OP跟到足

難得見到有人撐寺田同反寺田嘅人互駡,宜家先知機戰v嗰兩位原創出自第四次同F
個白痴仔知唔知寺田認佐魔3個難度係佢要求
仲有
ヴェルターブ・テックスト
初登場SRWスーパーロボット大戦V

シャルロッテ・ヘイスティング
初登場SRWスーパーロボット大戦V
想玩都唔知玩邊隻好
GC模擬器同game都相對易搵
XO難搵到冇人放過出嚟咁
xo靚d 多合體技d 多關卡d 真實系主角機多形態d
但記得有j個個無視命中率0%系列
模擬器呢度應該有其他人仲熟
再搵搵先
暫時機戰post都冇咩見人玩過呢隻
完全討論唔到落去
魔裝都話有固定幾條友有玩吹到兩嘴
都間唔中有人貼其他網d柒頭入黎
兩隻都係主機問題入咗MD先多d人識
想喺steamdeck 打XO,但無從入手

啱啱都見到個po 笑到抽筋條友已經潛左水
基本上多少對魔裝機神系列有番d認知
都唔會講得出佢幫winky善後
係掉番轉 佢鳩up話要難 winky照做
話要3集變5集 阪田照跟 唔完得迫住拖
之後f仲要搵魔裝幫og本篇抬轎
有d咁既垃圾上司 winky同阪田先係陰公個個

d人話我點解咁撚憎佢
因為呢單野永遠都冇可能原諒佢
一日未撚死 我都會繼續屌柒佢
順便提下
講番舊人新用單野
其實winky有做過 不過唔係v
係魔裝機神系列
最明顯就メフィル
原型グレース
之後ツレイン
冇咁明顯
但都搵到原型
就係ジェス

玩緊alpha 2
老實講句
winky死係必然
聖靈機之後迷失左10年
估佢哋當初有得做返魔裝個陣
應該希望可以救得返起間公司
到魔1,2都係得10令萬銷量
又見限制咁大,賺得又唔多
就開始轉經營方向搞web同手機驚

我自己覺得似係開發魔F途中,已經盤算緊幾時執
魔F大部分開發應該掉哂比眼鏡
所以故事開始對唔上設定
到搞完貨比bandai(14年8月)同樂天(15年8月)
就申請破産(15年11月)

分分鐘可能魔3(13年8月)已經開始計劃收皮都唔定
同地方政府,銀行,協力公司開會之類
搞個兩,三年真係唔奇
DD 架zz 演出op 還原
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞