機戰遊戲/動畫/情報 集中po 12 [機人番都文藝復興]

1001 回覆
0 Like 1 Dislike

冇佢?
碌多幾下有人講K同邊疆
外傳唔計
呢套留佐名但未開
配色唔好睇
特別個頭差唔多全白
原來有冇玩XO
Z3都有人話好玩啦
K其實動畫唔錯
俾劇情同侵權BGM玩死
XO對比GC追加好多合體技

劇情差就夠收佢皮
佢畫面革新又冇ALPHA咁既程度可以拉番D評價
同埋個名應該係叫「黑人!Izcer 4」
劍皇定位地底數一數二強
死既人愈勁迴響愈大
令到正樹狙擊愁 無論在公在私都合理化

之後又係慣例我既改卷時間
乜撚野古蘭修無敵一睇就知戇鳩白河愁鳩吹FANS
有班撚樣真係UP得就UP
講撚到有歪曲力場就無撚敵咁
明明憑依個關愁對風魔憑依評價遠大過自己
新古都唔變就直接走
阪田都講埋要搶風魔就係佢 仲有班友鳩吹古蘭修
咩不能修復又係佢自己腦補 幾時提過?
佢老尾第4次S 新古直頭一變三呀屌你 整多兩部出黎仲得呀
會修復唔到個歪曲力場
仲有第2次間無本身就係歪曲力場前身 第2次時點遲過LOE1章架
無啦啦之後冇撚佐 就單純阪田冇撚興趣吹

我都未提OG古都仲有歪曲力場 就表現夠力就破到
不過佢都可以話係寺田自己加既
但阪田都冇衝出黎駁佢
要知道阪田打鳩寺田面間唔中都有

仲有 劍皇係勁 唔代表冇同級 劍聖已經係其一
劍皇用部弱雞B級龍卷都可以破到歪曲力場
純技巧 劍聖用部差唔多一樣可以
到講機體性能
你試下劍聖坐斷崖之超魔裝機丫 唔係佢個腦裝入去 最少勁龍卷兩級
係佢自己用 睇下古蘭修點樣比人斬到仆街
之後仲有件兇劍士 雖然就冇頭先個兩個咁勁 佢仲未完成
但部機就憑依級戰力 佢部妖星之超魔裝機
我計下先 同斷崖之超魔裝機比 唔係好多既 勁佢4級到啦
夠佢補番個差距有突 新古都將佢斬開18碌啦

根本古威就得loe1章 蝦下班冇大招既b class魔裝機
同未成熟既正樹
古/新古又唔係未輸過啦
唔少人真係講到力場無敵咁但事實上已經有人破到
邊疆真心正,啲女又好J,蘿莉洗衫板獸耳巨乳黑肉樣樣齊,連基佬都有,好diversity
有homo咩邊個
https://twitter.com/180223/status/1816127518598201817
以前睇完真係會以為偉大的homo好勁
嗰idea有啲似W Frozen teardrop嗰部白艾比安 不過俾左五飛用
劍皇係
機又廢 佢部B class龍卷其實偏屎 設定係佢充實番d招式先叫正常 唔係應該真係同陽炎呀冰呀之類差距唔大 因為本身部野偵察型
人既氣唔高 對魔裝機能力加乘唔大 所以佢先睇好大師兄 冇記錯劍皇氣既數值係全loe我軍操者最低
冇得用純力量去硬爆 先要用技術流去挑戰

之後機體發展 不斷有古級或以上既機體湧現
已經難會輸佢
仲有設定地上人影響地底人 令佢地氣提高佐
要硬爆都一定易過以前
我係覺得因為根本唔撚入流 所以阪田都廢事提
og都係有力場貫通就食晒全套
鳩估置鮎個隻貓定唔記得係唔係豹
佢啲對話同衣着
換隻色出個亞種又昆毒撚錢
W d spinoff 都差唔多係呢招
wing 對翼換比托二死神又出多舊膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞