港女表示:247真係黑店嚟!唔好Join!

235 回覆
266 Like 29 Dislike
咁你有冇subscribe 呀?
聽歌呢?
巴打應該係弱能唔識cut約?
咁樣都簽到一世約
合約如果寫明佢又簽 的確係大哂的
清你鍾意做奴隸冇人阻你
唔啱程序/唔尊重合約精神姐
以前有線、中移動果啲又係自動續約,但Cut極Cut唔到
如果份約本身有自動續約條款,到續約時實揾唔到個業主
希特拉都cut唔到有線
又一隻俾人調教完既低賤狗睇中文都有問題返工受薪=做狗?其實你既世界可以有幾可悲返d垃圾工
算啦,無啦啦set自動續約/每月過數去博用家唔記得cut 都可以當‘行銷手法’
用高價賣垃圾保健品俾老人家都好正常姐,正常你賣我買又無犯法,如果班老野想退貨都好無賴
其實你仲記唔記得十年前既自己係點架?
你知唔知自己講緊乜野啊白痴仔

搞清楚自己D 論點未?
我幫你歸納?

幫247平反自動續約無問題既低賤狗
明明合約上面寫哂要Quit 就要早一個月通知
寫得清清楚楚
條女又簽左
邊一個位係無良/黑店?
成件事就係247履行返份合約既條款
條女無通知
咪收返佢錢

尊重返合約精神都係低賤狗
咁你返工受薪都係低賤狗啦
你都係履行緊合約上面既野姐

講真我就大把錢大把時間
得閒咪上黎撚下你D 邏輯混亂既戇鳩仔
咁要睇下簽約果陣,有無得揀完約自動cut。
如果無局係自己績其實都保障商戶多過客
你可以cut
我哋無班細路咁無父母教做事教做人咁款
我唔去處理出事 我知個問題係我度
呢啲傻閪mk 應該中三都未讀完就出嚟做旺角賣書妹嗰種嚟
感受唔到你有幾多錢同時間,剩係感受到你係一個eq/iq低既人每日都好大壓力成個人極無自信/低賤好L慘
你可以cut
使唔使人地喂埋你?
我都感受到你明知自己講野完全無point 無論証但又要鳩up D 野出黎好辛苦

我覺得你仲慘
係咪生活每日俾人打壓得好勁
但又無料反抗
每日就上網講廢話黎減壓

我每一句理據都係睇住你打既野黎elaborate
你就九唔撚搭八

真係可憐
你既世界真係好慘
有病返去睇醫生成隻生滋狗周街吠你連正常對人都有問題,有L錢同時間?成個on9仔慢慢吠啦
睇黎講中左所以咁大反應

我都係果句
我句句都係根據你講既野elaborate出黎
你就句句都九唔搭八
我每一句都有前文後理
你除左憑空人身攻擊之外你係咩都無provide 過
你真人係咪有少少學習障礙?

睇到你d 反應我都好過癮

真理愈辯愈明
我就真係大撚把時間慢慢同你玩

你可以繼續架
大把會員睇住你出醜
即係好似你平時現實既人生咁啊
好想睇下你現實係點樣俾人恥笑,孤立

之後先養成到你而家係網絡上九唔搭八seek attention

想睇下你飲恨個樣係幾咁可憐

不如你分享下俾大家聽你平時有D 幾咁委屈先令你變成咁

我最後再重申多次
我每句說話都係根據你反應黎elaborate架
我唔介意同你咬文嚼字慢慢玩架

我等你逐個point 回應我
247到時安排財仔上門
到時仲要俾埋財仔人工
間間都係咁㗎啦
簽約自己唔睇清楚,想cut自己唔打電話去問
怪人哋囉,而家
早一個月去簽個名有幾難?
我親身試過屋企樓下開咗第二間24gym過去247問解約
嗰陣時未夠完約前一個月
佢都照俾我簽名存檔
等到完約前一個月佢主動通知我話幫我搞
成個流程實時通知我
服務不知幾好
你鳩噏搵第二樣
On9慢慢吠啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞