港女表示:247真係黑店嚟!唔好Join!

235 回覆
266 Like 29 Dislike
你唔出聲
又點知你係咪玩?
你一開波簽咗約
講到明一年死約
之後自由約
你唔想玩,搞翻手續就得
一蚊都唔會收你
最重要係由頭到尾都續個月收錢
唔會收多你一毫子

真係唔明依家啲人係咩概念
不如加行細字唔準時比錢罰多1萬蚊? 罰到賣你去kk園啊笨,傻傻地任佢up
簽得就代表你同意入面啲細節啦傻西
輸打贏要
人地無比過錢都keep住計,就黎行入去試堂都當你買十年
通常呢D情況, 一定會join既時候同時做埋終止會籍
唔俾的話, 一係就自己醒水, 一係就唔join
真係on9.
只係需要 Whatsapp 約個時間去鋪頭 cancel, 成件事可以一個鐘內搞掂
全部野白紙黑字寫明
想做懶西嫌去cut約麻煩,到比人收錢就開個po出黎搵狗公認同,咪當交智商稅囉
簽埋賣身契去下海啊笨傻傻地,簽左大晒?頒個獎比你
明知係賣身契你都簽,咁抵你賣身啦傻尻
永遠都係人哋問題
講得好
大家千奇唔好雙重標準
轉個頭走去蘋果玩退款
簽文件幾百行細字條款你咪慢慢每行睇,無d common sense
家陣死都話唔撚知你d條款咁on9 唔撚比,吹咩?
淨係睇樓上條傻尻連最基本咩係合約精神都唔識就係到衝出黎柒就知佢地係幾撚on9
又唔係有人迫你簽份野
事實係正常係要睇曬呀喎
你唔睇曬代表你接受左take依個risk啦
都係個句 有人拎把槍指住你個頭要你簽?
如果係就建議你告返24/7轉頭啦
24/7咁多人join又唔係啲咩細gym場
無聽講過有人比人呃
係得佢自己懶過西咁又唔去cut
一係叫啲狗公幫佢交 一係好似上面條傻西咁講賣身做ptgf囉
on9 仔講極唔明,小學雞返學守規矩 拎左你簽名等於你同意,寫乜都得,賣你去kk園算啦,留響香港浪費左你d人材
Je係你講緊你簽完24/7自己私底下改合約細節?
係咁既話你真係好快啲搵律師告24/7
分分鐘賠到你發達
我放棄了
Don’t argue with idiot
改乜春細節,95搭8,其實你智力適合去kk園多d,叻仔
你無用過政府服務係咪可以唔洗交稅
完約就直接完啦
乾手淨腳
我放棄啦 你岩
記得以後簽約返工/買樓都唔好睇曬terms
然後有咩事起上黎屌返份約字體太細
一定無人夠膽恰你
依家唔興合約精神㗎喇文化都唔同咗啦呢啲人只會越來越多㗎咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞