港女表示:247真係黑店嚟!唔好Join!

235 回覆
266 Like 29 Dislike
我之前go24想cut,咁啱信用卡又就過期,就由佢過然後扣唔到錢就唔俾我入,但之後又無叫我更新payment
不過可能membership唔同go24唔洗一年合約
當你岩,但間野真係有問題,無交會費都照一直續,人地電費唔交都識cut你電
多謝法律界朋友嘅意見
on9類比
你餐廳有煮定晒餸有成本,人地間gym 多你一個唔多
幾個月唔交錢都仲send msg催, 響度單單打打,自言自語,笑4
到時肯定留難你
唔好咁天真
人地見多member先開多幾間鋪又唔係成本?
你真係冇返過工
呢d係將來上庭用俾個官睇一直有追佢既證據黎
理得你覆唔覆,我有通知你就得
傻傻地,係唔撚比你睇你點追
你咁講其實都幾肯定你無join過
24/7真係仆街黎
之前疫情無去一排

我無換過信用卡,佢自己唔知點解過唔到數
咁信用咭無過數我都無理啦,以為佢疫情又停左又補番果啲,亂到七彩咁

之後我一直都無去,再想去cut, 佢要我補番咁多個月月費幾千蚊話先cut到,如果唔係會一直accumulating 落去喎,我唔交佢就會之後入小額追討我。

咁我都照俾,繼續去多一排囉唯有

近排打電話落去話想cut, 又焗我話一定要落番去申請果間分店先cut到,我之前搬左屋去新界,老練咁遠,佢堅持要我去番九龍果間先cut到。申請就邊間都得,要cut就玩鳩你咁。

之後打電話落番九龍果間,話要我一定要親身落店到搞,講左一輪死話要我親身去。我話我移撚左民點番黎cut? 我話你地其他分店話可以俾番eform我我簽完scan番俾佢就得,佢先死死氣話都可以

真係屌佢老母
推到條臭雞仆街
移民前唔cut定先戇鳩鳩
合約法中,agreement to agree有機會因為uncertainty而voidable

所以真係唔係寫左就大晒
咁鳩kick另一邊廂可唔可以話減少私隱傳遞範圍?但另一間店又點認資料放你入去
你閱讀理解有問題?
想問如果取消時係咪有人會hard sell 你
聽到做個占都自動續約就唔想join
唔通乃左野先可以出聲咩
唔好搞我
果少少錢夠薑咪告,即刻報東張賺多500
誰是誰非明眼人一睇就分到,慢慢請律師告囉傻西
生約唔係更加好咩 隨時走得
巧京巧京
財仔睇到呢條數都覺得on9 啦
比你租舖做生意就爽
約未完 你自己執笠 冇再入間舖就唔駛交租
spin到
消費者無用到個service 都要比錢?仲要唔係自動轉帳都想追討?比d常識啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞