港女表示:247真係黑店嚟!唔好Join!

235 回覆
266 Like 29 Dislike
詞窮喇傻仔?
返去屙尿之前不如再睇一次上面自己講左D 咩?

係你唔經大腦係度吠既証據啊傻仔
同你現實一樣以為眾人皆醉你獨醒啊傻仔
繼續吠啦,生滋狗
依家啲後生真係一啲合約精神都無
唔知學咗邊度
你可以一開始就選擇唔簽約唔join呢間gym
無人迫你㗎
問題係cut唔cut到
有無不合理嘅程序阻礙個客斷約
而唔係好似條女咁連落門市搞斷約都唔做
自動續約真係要制止,痴L線條款
繼續出醜啦傻仔
你自己心底都知自己已經詞窮
人身攻擊只會將你既弱點無限放大

"平時自己理虧之後就剩係重複講幾句無營養既垃圾說話"

覺唔覺得好熟口面?

無錯啊
就係你自己啊垃圾

見到你都覺得可憐
連似樣少少既辱罵都講唔出
係咪細個太自大被人欺凌到唔敢返學
搞到中學畢唔到業大學又讀唔到

令到自己詞彙貧乏最後搞到咁啊

繼續覆我丫
繼續將你既愚昧無知公告天下
多謝你不停推post 等大家都見到你有幾戇鳩

唔好唔覆啊
唔覆咪即係認輸?
你得返無理謾罵呢個option 架咋
你要繼續堅持覆post 推post
如果唔係你就否定緊自己剩餘既存在價值

好似你現實生活一樣被人無視,拋棄,否定
唔係點會要係網上明知自己理虧都仲要死撐

我都明既
連網上唔死撐
唔通你有能力現實中同人撐咩
覆幾隻字就可以搞到你禁嬲,每次都打一大篇野多謝你一直以來帶俾我既娛樂我都係撚下狗only唔好禁認真
我一D都無嬲
講真你平時會唔會嬲隻蟻
我都係撚狗心態

我講多次我真係好多時間唔憂做

難得有得上網撚下人
何樂而不為
仆你個街而家大家坦白左立即唔好玩了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞