【I/A】勝利女神:妮姬 (64) 你唔明就釣到你明為止 真夏のPhotos Good

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
用皇應該輕鬆過,你差咁少戰
想問下邊到有得睇兩隻新水著放入隊會有咩加成?
近排bd2台港比之前熱門好多
(前排無職合作+周年+變到好佛心+幾色)
不過日本果邊好似都唔太出名
300萬?條數居然差成咁
不過妣姬送得真係唔算少喎,大時大節送成百抽,大型活動都送十幾廿抽,加加埋埋其實都唔少,仲要限得夏天冬天,其他全部靠普池歪,抽1隻就得唔駛抽幾隻同武器先係完全體保底卷可跨池比我以前玩過既白貓同馬娘佛好多了

搭單離題問一下,航線買完初回石後,啲石係咪就得番無2倍版買?佢寶石好似無送過咁
意思係活動關卡個度?
係故事個度下面有一格係加成獎勵妮姬
每年都有重置首儲
同埋有啲禮包買咁
啲石除咗買skin冇乜用

啲魔方你肯玩就有
淨係遠征都一堆
龍絆玩過一排,武器同角抽到傻,好多關卡要同人連機好煩
神罸要點打唔識避彈又冇勁奶
淨係打核心 唔好爆翼
玩左就黎一個月,就係想買幾件衫,但主力都係妮姬唔想一次課一舊錢落去買石,佢又無咩寶石月卡咁
翼啲彈太大壓力可以爆一邊既
仲有機會
戰力得3萬4 推到14章已經推唔郁
呢個話急唔急,最緊要係夠做活動既HARD第11關

拉毗
上次免愛80抽0隻
今次80抽3突
歐非守恒
櫻花先係真老婆
你真係冇玩過brown dust 2,唔知咩先送得多
人地活動有問題停左,應承每日送10抽直至整返好為至(雖然都係幾日only),pick up角你每中一次又會送返劵比你,pass都有幾種比你拿劵資源,有個仲要係用game 入面d免費石買就得,主線都會送d勁角,等非洲人都玩得起最緊要係女女動畫唔洗突已經有得睇,咁既game 如果執真係冇天理

其實我本身都唔知有brown dust 2呢隻game,印象中玩過1麻麻地冇玩(好似都係d女唔夠色),但而家玩2又ok wo
好心痛毒蛇B但係櫻花難得咁主動又好難忍
BD2係佛嘅天花板
但唔代表妮姬唔佛
妮姬已經佛過9成其他驚
點解見人食佢食第一炮冇事但禾D人就硬直哂
好快玩厭 啲角色係靚 但遊戲性好差
坦白講BD1好玩啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞