【I/A】勝利女神:妮姬 (64) 你唔明就釣到你明為止 真夏のPhotos Good

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
發現如果出3打手隊既話愛麗絲攻唔夠做頭2,所以諗緊可能要搭黑蓮,留帽同番神罰組隊,如果出兩狙驚清唔到多怪既場
佢技3加攻
正路就唔會上唔到頭2位

平日活動最抵課既禮包I
3200yen折合6000石

禮包II 個鑄模我當出皮娜
8800yen折合10200石

時裝包如果最後一格係彩券
1600yen折合3000石

直接課石除左首充雙倍之外,每2yen折合少於1石

自己計下邊個值
咦,仲以為係計白板個值先我帽70000攻,神罰69000,愛麗絲62000仲以為食唔到

不過兩狙多怪既話解唔到場,狙係咪應該配搭個多彈數既角?
唔知你“唔係特別抵”係咩意思
不過依隻game10鎂10彩已經係最平
無其他禮包更平
蓄速詞條加埋有7.68%就得
有皇冠之後愛麗絲要求變低,1+增彈就得
攻優一樣越多越好
你啱 我啱啱自己再計一次的確係咁
由1月黑蓮出,愛麗絲早就變成黑蓮buff工具,2個永遠孖住上
1技加攻加蓄速,好似幫黑蓮提升傷害30%,提升傷害多過小紅帽
1+係解1條或以上?
魔方係咪都係用換彈?
啱啱發現隻黃金八爪魚轉p2打紅圈係要全體防禦用主控打
如果唔係會炸到啲白圈即刻收皮
本身剩係勉強4階 而家打到5階差啲6階
如果拎佢做第2隊,咁係配黑白JK? 第2隻爆1用咩好?
通常係配皇冠同長髮+其中一隻-CD爆1
見人提出doro 皇冠 普麗搭法,可能無生存壓力咁搭輸出最高
1條或以上
魔方換彈/射10+3都得
不過個突配隊都係參考最top個幾個啦
依家最好既組法應該係皇冠 doro 黑蓮 愛 初音
用過返唔到轉頭 開爆個陣愛係無限彈狂禁
コミケ中午係唔洗排,因為已經唔需要入場
最初個隻初音?唔係減彈會攪到成日要換彈咩?雖然換彈時間係快左但感覺反而輸出少左
皇冠+初音 可以-100%換彈時間
變相無限彈
t社火力裝得1件
朝火之後最重要就係T火
T社多人到癲
唔掛得 變左 桃皇初
岩岩升好黑lin 10 7 10,
黎緊升埋麗塔就升愛技,升定先等有裝
水阿係咪好似勁過紅蓮
好似一齊用

七月下旬快啲到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞