【I/A】勝利女神:妮姬 (64) 你唔明就釣到你明為止 真夏のPhotos Good

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
就啦就啦
聽講有啲檔11點零就賣晒 但係唔想清晨去排5 6個鐘
pvp啲人同步低過我戰力仲高 唔知係咪個個都課裝
改左計法後,人地將一啲pve角都塞埋入去pvp隊,或者命水好萬用角都齊裝t10+5快咁戰力咪高,全pvp角戰力都高果啲先有可能,或者有啲人係咁意將啲pvp角橫向咁升到t10+3已經爭好遠

資源類既應該唔係好多人會課,都冇乜曬命既野同平台,會科水既又唔爭佢地果少少獎品,要曬命玩差別待遇既玩緊好似陰間對決依啲驚啦

又陰d 陰d 幫櫻花升cup
廢土概靈壓呢

想問下角色稱號嘅解鎖條件,第三樣係完成角色嘅裝備改造,要點樣做?有角色嘅專用裝備?
4件t10
想問下而家有邊個pool值得抽 定都係等up先抽
泳裝pool係限定,依家唔抽就要等下年,講勁就係7月尾復刻既水著阿妮絲,水櫻花同水羅都幾勁下,但好似要痴埋一齊用,平時啲pool會入普通池,可以靠願望清單歪出黎,能力夠既話就抽一隻出黎就已經有全部能力,再突上去都係爭咁啲數值
提下大家今晚就完第2次協同作戰
睇嚟有排都未拎到
櫻花同羅
呢個唔係難始終會有,改造石先係多多都唔夠

等我黎實證你既聽講 3000円→22000円
今次有間大企業都會咁炒得

唔係串你⋯⋯
放心啦,肯定唔會係 多布NIKKE
買佢D周邊,我唸夜晚12點去都仲有貨
ching咁講完我有啲驚
如果你觀光目的就ok,掃会場限定就要下定決心

事後蜜瓜 虎穴得書only
好似上面張圖果D掛畫 周邊之類,得会場先有 所以先咁炒得
手機控帽真係會玩到柏金遜
42e, 唔知今次有冇辦法3% 次次最後果日都跌落3.5%
今次個排名用咩隊打好?

我160都只係得4階
除非有人幫手執到先或者上到5
之前有人po 組隊,我都係跟住打
有d角唔齊, 是但改少少
我不嬲係用其他步槍機槍角去集火控帽射邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞