【I/A】勝利女神:妮姬 (64) 你唔明就釣到你明為止 真夏のPhotos Good

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
認真問,今次水著活動係咪唔會復刻 水阿? 我玩pvp 好想用佢。
有咩補血角好用?
聽D大佬講係月底
月尾呀仲有水海倫 又唔睇通告
希望有
到時抄top10 d大佬既隊
據彭博社報導,以手遊《命運之子》、《勝利女神:妮姬》聞名的韓國遊戲開發商 Shift U
p Corp. 在首次公開發行(IPO)後,首日股價在最高上漲了 49%,股價最高來到 89,500
韓元,也籌資了 4350 億韓元(約 3.2億美元),是韓國近三年來遊戲公司最大的一次 IPO

Shift Up 由金亨泰於 2013 年 12 月創立,以手遊《命運之子》、《勝利女神:妮姬》聞
名,今年更挑戰主機遊戲市場而推出 PS5 獨佔動作遊戲《劍星》。

根據其上市櫃公開說明書,該公司前面虧損 71 億韓元,去年則一舉獲利 1070 億韓元 。S
hift Up 預計利用 IPO 所得款項來進一步擴增團隊、開發更多樣化的遊戲。除了已知的《
勝利女神:妮姬》與《劍星》高機率互相聯動以外,代號「女巫計畫」(暫譯,Project Wi
tches)的遊戲也逐漸成形。
咁點解bd2會收皮
黑JK 長髮 水梅
到底有幾多人唔鍾意睇公告
寫明都成日問
白兔依家係咪無人用
我會
白麗神黑帽
咁放

hard好多時第一波就整死人,要開神罰清場
黑JK都適宜放帽既左邊,因為黑JK個爆II加攻多數都係有用過紅帽個嘲
sor , 真係冇睇
單突PVP都會
推關out左好耐
課金內容唔吸引
遊戲性又一般
黑JK配白JK又得,掉低白JK配皇冠又得
白JK唔跟住黑JK就無用

忠於原作
就好似說明書咁,好多人都唔會睇
塵白翻身都唔止靠色色,都真係仲用天時人和

-啱啱撞正少前2炒車出走潮

-新角色俾人嫌太弱,製作人深夜直播自己一邊控番隻角色,一邊解釋番設計理念……然後佢玩落都發現太弱,喺直播度即時宣佈上修

同埋好似話佢有啲炒車位都處理得唔錯,令玩家好順氣,所以色色完弔人入坑之後,留得住班人
其實一直想問有冇SETTING係會主射BOSS唔打卒仔定唔洗
除非秒到boss
否則清卒先係好事

係開爆裂既時候如果你唔係放低auto,而係有控制住角色既話,
全爆裂期間其他4人會一齊集火你手控瞄緊個位置
角色塑造?妮姬第一波係神罰跟住桃樂絲 劇情印象深刻 稍微出圈有知名度
檔案係兔女朗明日奈接mika 兩隻迴光反照共通點 棕塵
不過都係我睇法 唔講太多其他game了離左題
都係賣人設
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞