【I/A】勝利女神:妮姬 (64) 你唔明就釣到你明為止 真夏のPhotos Good

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
當你伊沙Core +7 你就會後後悔講又係出佢

朝聖模
我禮拜日都有得開
H第4章就78000戰係咪痴撚線
一嚟就打大佬 點比
Hard關戰力係升得好快
想知Gbf點肝法?同宇宙神遊或馬娘比呢?
Hard關打落去最後基本上一定係紅字
Gbf就算宇宙級課長都要一齊農 一個武器盤可以擺10把武器 通常6把可以課金抽到有 但剩返嗰啲要農
農又分兩種 一種係農關卡直接出 打幾百幾千場一把 有啲可能一把夠用(滿突要打4把) 可能要3把(即係要12把)
另一種係刷素材升到滿突 我自己都無刷真係唔知實際要刷幾耐
屌你老母仲要有六屬 然後有各種唔同嘅策略向武器
最撚佛心嘅係你唔課金其實係可以有課金70%體驗 所有武器六屬 每個盤十把都可以農 仲要一隻屬係唔止得一個盤 真係數唔到有幾多嘢要農
仲有得農角色 十天眾你當係妮姬朝聖嘅能力咁 隻角色係可以整限界突破 150lv封頂 80-100 100-110 110-120 12-130 13-140 14-150 每一級係要用幾日去刷素材

然後每2個月左右會有公會戰 公會戰就係以公會為單位 一齊刷怪打分然後鬥多分 一場公會戰有兩日刷入場劵 四日本戰
啲人就係好似庇護工場咁重重覆覆打 一隻怪好似full auto打3-4分鐘有千幾萬分 手動就分半鐘左右 啲癲佬為咗刷排名可以4日打成百億分 唔知馬娘同原神有幾農但gbf係真係痴撚線
每次古戰都係做十億戰士 我係我個團包尾嗰個但打十億我已經要本戰嗰4晚俾哂佢
係痴線,H 要好後先打得郁
好撚貼心
練度唔夠嘅朋友佢有弱化版俾你刷

今晚早D訓, 天朝起身抽101班點狗
Dave最貴嘅料理係咩?同幾多錢?
想衝吓最高營業額
幾點有得抽?
4點

戇鳩 說好的6成呢 仲要得沃綸姆叫做上得下場
6成sr

嘩cls公司
垃圾電腦打親妮姬成日打打下hang機
60抽先中櫻花20抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞