【I/A】勝利女神:妮姬 (64) 你唔明就釣到你明為止 真夏のPhotos Good

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
突3拎wp,之後就係課長既code+7
陣間就抽,求集氣
又手痕,60抽0金。。
祝福你
抽未

30抽歪咗,唔對路停手
劍星好似都幫唔少
哎⋯歪咗
用哂彩劵鳥
好想要桃桃,冇佢就算有水阿紅蓮個威力都大打折扣,偏偏兩個ac死都歪唔中

正如上面巴打4萬石3突水櫻,我6萬石抽1隻
每次唔中都會出主頁再入
我主ac都冇
仲要個副ac其實係fd嘅
我只係幫佢打下每日任務 抽下卡
聽聞佢改返當年大手改曬啲唔合理design,再改埋課長為王先可以玩到既設計

聽聞overzone憑故仔正式小眾出圈,同金變態至愛有深度理解既Nier:Automata聯動後正式起飛,好似Nier聯動都係最高營收同最高入坑量既活動,可惜2B A2兩隻都冇話好強亦都冇出男角9S;A2時至今日overall各方面單突同pvp都有用,RL第三把膠椅但代價唔少;2B pvp向但劍走得太偏,唔係太有愛或者老手根本handle唔到

脷伸:Nier時入坑,明顯睇得出對Nier:Automata果3個主角性格既深層刻劃,暫時見到無論玩法定故仔Nier聯動黎講都係最top勾起性趣就繼續玩落去
覺得啲角有夾人緣,唔夾你既就算機率加成左都要掉大量石落去先有一隻,夾你既十抽最少已經出2隻

之前小紅活動三個ac都係廿抽內已經有兩隻,不過有個ac送左俾人每個ac都會短期內歪中神罰;

同理肥妹二人組好好J又有啲用,一出時百抽都唔出又唔夠金卷換,之後就算mark實曬同出裝一樣都係死都唔出
解完難民個支線,都幾sad
一係成世還錢,一係獨自生活
抽水羅定水阿
無得BOTH
唔小心升錯第個人嘅技能 升到+7
有冇得重置技能?
2揀1就水阿

我有兩隊都壓戰第2名15%點解佢有時打得贏我
好似話官方調整技能patch嗰陣先會開放比你reset
我都等緊
有4隻妮姬升錯左
水阿要3突
資源唔多就1夠
收藏品係咁出SR SMG
完全諗唔到俾邊個用
ar sr smg瘋狂出
劇情櫻花好仁好正,完全改觀了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞