[月經] iOS集中討論區 (257) 繼續iOS 18 be鈦a

982 回覆
4 Like 4 Dislike
Apple遲遲唔肯出摺機係咪為左繼續食ipad個市場

但ipad銷量增長已經不斷放緩

題外話,依家市面啲摺機仲輕過pro max
iPad放緩都多原因嘅
第一應該一定係襟用

跟住睇片比例一般+ 始終取代唔到macbook
老人家/普通人影音用途唔使買咁貴嘅tablet

14p,用左年半,我都係用來上下ig...
冇惡意
只係純粹見到你講「應該一定」
平時都聽到frd咁講
好好奇「應該一定」係代表緊咩程度
究竟係好肯定定唔係好肯定
好似可能應該係
請教各位,想換部tab賭馬用

情況如下
本身全蘋果配置,用開mba,無任何tab類,不過最近死咗機
想換返部可以帶埋出街坐車用

想問清楚iPad 依家做唔做到開雙視窗,chrome可唔可以用到擴充功能同外掛程式CORS Unblock

希望各位指教指教,如果得既話就唔洗諗狗衝m4 pro🙏🙏🙏
啱啱手機上左pb

個photo app想點呀
又memory又collection又pinned collection
亂撚到仆街
宜家想搵野完全唔知從何入手

仲有每開一樣野就入一個layer
但唔可以swipe right番上一層
要swipe down wtf
如果碌低左仲要碌番最上先可以swipe down
Wtf cls設計
Can’t agree more
13Pro Max 上年九月AC+ 換新機
今日一睇Batt health得返90%
Apple 真係越嚟越差…
又多咗
嘩屌
我講個photo app設計差都俾人負皮
係咪想話我上得beta預咗
你係咪開始明呢度講咩都俾人瘋狂負皮係咩感受呢
今日唔講得battery life
聽日就會有另一啲嘢唔講得
samsung apple post一鳩樣

jm9 勁撚唔似Apple
啲顏色就係miui常用嘅顏色
Tim: 求下你地(大陸人)買啦
Cls 連登仔
設計唔關beta事都要負皮我
仲有宜家成個photo都周圍播片我都未講
食屎啦花撚到點睇野

以後應該只可以唱好Apple
蘋果大法好
理撚得啲人負評照講算啦
除非係某啲出名嘅俾人Block鳩晒
好樣衰
即係如果ipad 用呢個browser 就可以解決?
因為淨係知道如果係android tab可以用kiwi browser 去用cord unblock🙏🙏
唉送佛送到西自己睇
好似大陸app
但icon轉左3d
非常感激唔該哂師兄🙏🙏🙏
衝衝衝💪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞