有冇人心目中係真心覺得地盤做嘢嘅人係低一等

296 回覆
132 Like 714 Dislike
乜野一個double,有個中同撈左幾年話6皮野走唔甩
通常係啲低端人口先會睇唔起人。
真!
無知啫
有試過返d近地盤既地方就唔會咁講
個個臭到仆街,講野大聲,開到大大聲睇大陸片
個個揹住勁撚大個背囊橫衝直撞
個背囊仲要勁多泥唔知幾耐冇洗
勁多食錯藥咁周不時都鬧交打交
見到女OL就瘋狂視姦

以上係之前返左一排黃竹坑既經驗
夕陽行業唔計啦
開會開到傻,夾個啲圖
咁你又唔好咁講,每間公司都有HR,係咪每個HR要識哂所有嘢?
搵唔到入息中位數既人特別鐘意睇唔起人
啟德天瀧又無你講個啲嘢,最多問我哋整緊咩,咪答佢整水錶啲嘢,仲叫我哋記得關返個水錶門。
之前黃竹坑上蓋未起好之前南港島線朝朝都係咁上下
女醫生女ibanker食洋腸啦
使食你本地腸咩
仲要地盤腸
啲非做工程行業嘅人識鬼分咩
因為地盤佬一般黎講學歷低啲,較多顯形既陋習,例如嫖飲賭加粗口爛舌。日曬雨淋令佢地皮膚韌黑,粗糙多皺紋,亦都容易受傷。
你攻擊人之前有冇諗過人哋唔係地盤佬唔會知呢啲嘢

同你講cso cco rm bo fo cfo dm 你又識唔識?
on9
咪由佢睇唔起囉
份糧出落自己度
利申:地盤 around 49k
佢哋咪又係口講一套手做一套

屌地盤佬臭嘅post幾多人和應
除非弱智 唔係xxx

萬能key
邊間外判商請埋晒咁嘅人 睇到O咗
因為我上年都成日周圍去唔同地盤做IT嘢
又無咁樣,啲阿姐都幾nice
係宋皇台、觀塘、九龍城、上水、將軍澳(日出康城個頭)、葵芳、聯合醫院地盤(呢個site做文件嘅女仔有啲惡)⋯ 總之好多都去過無乜嘢,可能我做IT嘢關係。依家去啟德都係整系統嘢,室內工作多。
屌唔講笑!唔係做開工程嘅人,會問我大電同細電係咩嚟啦! 更加唔好講其他工程師喇⋯
著西裝叫雞啲粗口流利到連18字個字都嫌少果啲你唔講?
著西裝賣白粉又高尚左?
人地做地盤其實關你咩事?
你唔鐘意咪唔好揀做地盤嘅人!
成日覺得人地低人一等.. 真心想知你有幾高
咁叻豬自己買地.順便自己起樓
今日食鯇魚定石斑呀撚樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞