[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1589)

1001 回覆
12 Like 8 Dislike
我已經分唔到上面 到底係T1 hater 陰D陰D引戰
定真係T1風扇 但係係傻尻
佢一上返嚟就冠咗
唔該收返埋kkOma
咩叫zeus 就算送
團戰開得靚 輸出打到好足?
Guma 唔送輸出一樣都打到好足喎?
Support Ashe 同ad ashe 定位都唔同啦
大家都空大 guma 仲識得輸出喎
你咁多年都無變
真 但feel到係引戰就唔好理啦
有啲一定比賽都冇睇
見到熱門po就入嚟引戰

都一定有啲T1風扇係傻鳩
但少部份囉 唔好一屌就屌曬所有T1風扇
今日收到之前補賣既牙宙生日記念T
on9 T1 shop 最近效率好似高番少少
牙宙T真心靚
佢個list係整畀gengchovy的
diana射到個Q就可以兩段追
應該trade得贏

btw本身以為會擺蛇女落去打tristana
我之前睇d random 菁英live
蛇女可以打到tristana變弱智
如C每次講完faker T1就有好下場
真fans
T1 ad唔可以係pussy
關鍵時刻要企出黎
geng輸左勁多正評
faker - 2*pawn 都仲 > pawn
https://x.com/jakesucky/status/1810079878252834975?s=46

原來有得揀親唔親自壓
唔怪得caps 同 apa 係部機面前打卡
好可惜,應該親自壓爛賤種blg
你想咁覺得咪覺得囉
guma msi打得好個陣我直頭話佢世一ad
打blg jhin打到識飛個陣又讚佢carry
尋日打tes水準失色左啲 又唔係話佢打得差 講下又唔得
wei 轉會去blg
第一鋪最唔送>>>當睇唔到啦
藍寶送到仆街但係團戰靚大>>>carry
豬女空大nid 空矛但係做到事>>>carry
K狗閃現空大>>>贏到開巷唔緊要啦
Faker yasuo 中路俾人捉>>>贏到開巷唔緊要啦
Kalista 空Q俾光盾單殺但係場場都冇輸線、穩定輸出、靚收羽毛>>>>普通啦唔夠carry
比人抽水唔係問題 但漿豬多人撐同埋自己Fans吹定諗有咩Skin呢一棍
我一定唔會硬食
咁唔鍾意guma 咪換返teddy囉
贏咗都仲係到屌嚟屌去
煩唔煩
你應該咁講
咁唔鍾意zeus oner k狗咪換返canna ellim effort囉
NANI
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞