[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1589)

1001 回覆
12 Like 8 Dislike
講錢我係唔信
牙老咁撚有錢又唔洗錢
我信佢真係競技心多啲
又嚟MSI=飛機杯仔論
kog要配布老母
k9之先進布老母係點唔洗講啦
twitch就專打zeri但有aphe luna組合
而且k9會用黎做sup
5萬 40萬 45萬

仲要msi打咁撚多場分咁撚耐打
*之前隻
kiin

Guma係bang之後最夾t1同最撚勁嘅ad
對上嗰啲乜撚野teddy world表演完全係隱形咁濟
唔係上年決賽咁無聊
咁樣贏牙老梗係開心好多啦
如果你話msi嘅guma就話姐
尋日guma點算無失誤
仲有我係講緊T1 5個人入面喎
咁尋日相對其他4人 guma算係打得無咁好
Zeus keria 咁多misplay
Oner 又成鳩日空大空矛
得我廢係最carry最少misplay
想知你點排到guma 最尾?
佢唔識開戰係咪?
早幾日90分尋日得返80分咁囉
又唔係屌佢
尋日唔知係咪真係太想打爆jkl
Faker > keria > oner > guma >>>> Zeus
其他人表現太好 Guma都好好啦
Btw DDOS
輸就一齊輸
贏就其他人表現更好
慘撚到
經典雞蛋挑骨頭

TES將jkl個bp優先度pick到好撚高

Ez好打xayah
然後線霸加jkl main draven

跟住guma線同團都頂到最年輕就拎到世冠嘅ad

都仲要比人屌柒打得冇咁好比人挑骨頭
但zeri玩得勁既人好多 對比上黎都係差啲
你淨係睇錢嘅話咪即係沙地盃=Worlds,你鍾意啦,輸咗就話係飛機杯真係好肉酸,沙地盃輸咗我都唔會話係飛機杯,係人都知個個盃啲隊都想贏
首先要隻support 肯保ad
Guma唔練都好正常
沙地杯輸左我唔會話飛機杯架喎

沙地杯獎金高咁多

你做乜假定我沙地杯輸左又會話係飛機杯

今次title有world仲要同world獎金差唔多輸左點都唔會講係飛機杯啦吓話?

World > 沙地 > msi

仲要今次msi冠轉幾個版本就仆直就緊加睇得出電競冇常勝將軍同呢個杯嘅重要性

你鍾意啦唉,你慢慢打稻草人啦
睇返早兩日D PO
唔計T1 fans自嘲果堆留言
原來又係果幾個人

T1輸場NA就出黎抽水
T1贏到抽返轉頭就話T1 fans乞人憎打稻草人好過份
抽兩下就喊晒口話贏左MSI又唔計
主隊輸左潛一陣咪算 係要出黎同其他隊fans互屌

不過今次抽geng水既留言真係特別多
包括我自己都有抽幾句
預左到時再輸geng會俾人抽返轉頭
佢擺明引戰
你應該客觀多少少睇清楚
guma打blg個時咪carry多過其他隊友囉
尋日jkl隻ashe招R都叫準
guma隻ashe招R尋日空到同k狗一樣
如果係K狗空咁多次仲會咁好評價?
kalista都比ez solo左
除左第1場放炮娘樹仔 T1中野輔全程gap左對面
zeus就算送都係講緊換線比幾條友圍毆死
團戰都係開得靚 輸出打到好足
咁5個人實有相對表現無咁好個個
zeus oner faker k狗之前咪一樣有打得無咁好嘅時候
反kiin終於有啲野贏下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞