[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1589)

1001 回覆
12 Like 8 Dislike
delight大哥會話比大家知邊個先係第一rakan
似以前做kt fsns嘅感覺
中下有線權
黑帶大哥又做南韓土匪yummy天的野怪
最好應該係jkl
尋日jkl嘅發揮其實好過guma
但始終都係雞蛋
一到團戰你見個個都用閃開jkl就知咩事
冇佢其實呢度唔會咁多T1 fans單單打打佢愛隊囉
呢隊野真係好煩
ban炮娘同yone焗你揀飛機,你搶藍寶就T1攞飛機,cream得啊卡利正常唔會敢駁,Tes搶藍寶等於叫369
carry中期,我諗佢哋後勤寧願信cream做勝負手大於369

一定會有人話faker隻飛機自爆唔勁,但問題其實只係得炮娘打飛機先會有小優,其他一定比飛機都係64開。
你既jungle就係我既jungle
我既jungle都係我既jungle
世界冠軍中路問過k字頭sup俾佢入未
Nidalee最勁既poke 係個trap
Liandry 加trap 可以消到ad ap 1/4血
canyon咪準 下下中幾條友
好彩尋日oner隻nid夠肥 唔係10下都中唔到1下龍團係好難打
講經咩結果game4仲放出黎
T1風扇表示唔會反但絕對唔會支持
講清楚啲好喎
要出動4個T1,即2023世冠teammate黎圍佢,已經受到尊重
對上兩個畀人反開嘅k___n都證明咗自己
莫非今次到kellin
kim
緊係靠飛機好過
琴日game 3大劣勢隻飛機打落對面度都好Q痛
招大飛彈好似buffed 左?
笑死,講到你好清高咁
條鏈好似可以
羊蛇可能井緊cap ig cap到自爆嗰個
補埋點解唔ban藍寶,因為兩個位比咗azir同taliyah,game3試咗打azir壓力太大頂唔住,taliyah就天剋飛機。Tes本身雙射一定要ban renata,所以冇位
好彩你條傻鳩剩係識話人盲反sm
話sm打得好過bdd個陣=當睇唔到?
話chovy同faker勁過sm又係盲反
得啦 知你個sm最撚勁
韓國得返佢同Chovy守得住LPL
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞