[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1589)

1001 回覆
12 Like 8 Dislike
如c開心到唔上水
底褲akali囉
我陳述事實咋
game 2 3 4上中下野全輸 會戰jackylove一死成隊散晒
更加唔好講咩可唔可惜依啲安慰自己既說話 讓一追三 直頭恥辱黎啦 LPL一哥比人禁係地下磨擦

原來拎過世冠就可以做標準 咁TES有咩資格出聲 車尾燈都見唔到喎
油王盃勁撚dum本,仲要唔止lol,乜game都搞
同師兄你溝通唔到 你杠你啱
想知碌鳩最後邊個拎到
佢敢鬼拎咩
creme練寬d英雄池,tian唔好成日發癲
TES世界賽應該都有d成績
369尋日無得點反
faker唔係手痛既話真係可以繼續打落去
技術同反應就一定冇以前咁top 但都夠用有突
同埋希望快啲轉meta 唔想睇佢corki第2定第3次對tris 前期比人單殺
D鏡頭完全知道觀眾想要咩
團戰回帶影住班輸家個反應
Delight大哥上身
唔係吹 gen本來就係基本功最強
如果BP無失誤基本上好難輸
呢樣都係T1點解難贏GEN嘅原因
其實唔只T1 lck其他隊打GEN照樣都係咁
T1要贏GEN只可以靠奇pick打亂gen嘅bp佈署
tes ban左nid同花女就係為左引canyon揀死哥
但gen個邊係唔知tian有練隻樹仔
一盲揀死哥就中左tes嘅伏
仲有好似zeus嘅zac vayne上路咁
突然拎出黎係可以偷左1場game
但因為前面打hle已經曝露左呢招
後尾gen咪識防範
msi唔記得係咪仲有其他收益會分出黎
好似類似啲咩通行證個啲錢會計埋入獎池?
贏咗先講,而家又變返地底泥,MSI唔計
你返虎撲應該易啲搵到人討論
係faker面前撚akali咁大膽
仲有機會去搶
會有幾多條命可以用
你睇下第2場18分鐘小龍個波先
我想繼續係連登渲染哥哥嘅enchantment
Delight大哥變左狗了
最記得上路佢黑人閃r人入塔諗住反打失敗
想知佢練好酒桶未
T1 msi 都係地底泥
下次wc再計
佢紀律性越來越差 成日自己上頭然後就送
送完想反CUP/覺得自己操作到 但結果繼續送
020之後就想追番經濟 食塔/食CS太深 又再送
根本佢個人既風格就係咁
換線直接 TP 上去依個失誤同Biin 一樣咁柒
連登盲目仇中 論實力TES 2:0Gen已經滿分
虎撲嗰邊都係屌BLG多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞