[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1589)

1001 回覆
12 Like 8 Dislike
d底褲比人睇哂
嘩終於睇完game 3 game 4game4啲fight clean撚到我不敢相信k狗打返機T1又俾假希望
如果唔係場場中間都等成半粒鐘又有啲濕鳩鏡頭的話會更好睇
打4局由12點玩到4點幾
Chovy其他隊友識做下把
其他線俾人打緊都守住唔會崩得去邊
Geng成日俾人搞上/下路果陣,chovy就會去另一邊farm
D隊友即使死一件都當賺時間俾chovy肥
Chovy又用d易走佬既英(龍王炮娘毛筆飛機沙皇)
你要捉佢又蝕另一邊資源

T1既話faker上場打TL自己帶線
你睇下佢d隊友搞咩出黎
打一波兵就要回防
KT game 5 向前閃開大.gif
尋晚BP完就搵教練分析
其實幾好
RIOT可以學下啦
不過油皇d電腦設備成日有問題
成日都暫停好心就搞好d啦
有咩中路係唔玩贏線帶節奏
chovy 勁在 劣勢英都可以平farm 同 偷發育得好勁
加上 近年佢大局觀好左

t1自己打既時候,除左22年summer 大爆炸之外
都係簡左d中期 節奏角 game4/5 打唔到節奏
比geng 營運到急就亂黎
同埋d為人垢病既,oner 前期無節奏/k狗視野/zeus抗唔到壓/雞蛋真係變雞蛋 之類
沙特盃真係得啖笑
以為錢多都會搞得好好睇睇
點知業餘到咁
呢個真係勁on9
仲要專登focus
懷疑油王好憎漿
Chovy 打親國際賽都勁保守死農爛農,明明好多機會可以做playmaker打開局面
話時話之前抖音b要著草返韓國單野最後點
今次Game2完全無機會比機佢打
但今次邊係 兩場都俾人針到傻,Hwei嗰場我覺得已經打得好好
琴日睇到pausenatic果斷訓教結果贏左
diana打tristana又好似幾好trade
交晒錢 人冇事
Game2嗰下冰箭算避得好靚
Out光盾?
琴晚結果睇哂4場 直落到6點落去食早餐返工
返到公司決定拎半日假返去訓陣
上個post 有隻5毛支狗仲話faker 永遠靠隊友
睇之前翻譯 其實同ban囇無分別 即刻好似以前讀書老師叫你highlight一樣
第n次無啦啦回春
T1 home ground 咪又係設計師出事
設備
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞