[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1589)

1001 回覆
12 Like 8 Dislike
之前Delight大哥好似都有用夫妻配,講真有啲唔開胃
好cute
Gen似無特別為油王杯準備特別野,都係拎返國內用緊一直贏果套出黎
點知對面TES就做足準備針對Canyon bp
你食得有啲偏
比人控線仲大鑊 送個頭反而可以繼續打
咖薩:一個賽季練一隻___那麼難嗎?
假油(Josh):

真油
人地做哂功課+爆哂seed咁打咪輸得心服口服
總之同佢諗唔同嘢
佢咪照屌
唔止支那啦,全世界都係
佢地個邏輯係 T1風扇=反漿
其實除左 T1 同極少部份選手外
每支隊伍其實差唔多每年都大換血
你可以係選手風扇 而非隊伍風扇
所以佢地唔明一個人係可以同時撐幾隊
亦唔會鍾意X=憎Y
我係宙迷 下年如果佢去HLE 打柒T1
唔通我又開始反 T1? 但我仲好鍾意guma faker啵
咁我又變偽粉?
仲未計真係有人係俱樂部死忠風扇(DWG, SSG etc)

照佢地既諗法
做 deft /kiin 風扇 應該已經反哂成個 LCK 幾輪

Tom「等我捅撚死你個送頭仔」
呢下睇撚到火滾
其實點樣得出geng係lpl兒子
上年咁講都仲合理雖然淨係輸畀blg都冇輸過畀其他lpl
msi已經一串三 呢兩年對blg2-2 畀你計埋今次個bo3都係對tes1-1
咁樣都叫lpl兒子?
問你係咪仲嬲緊都要俾你屈
Cls又亂咬

同埋佢哋嗰陣冇意識到針creampie ban = free win
仲有嗰個bo3係canyon9嚟
撐依段statement既人係GG粉
Geng 唔係lpl 兒子
係內戰幻神
難得msi打破紀錄
油王杯又打回原形
隻Lee除咗高地前嗰一次踢Ashe
成場都勁joke
tom哥算好 少左好多硬頸bp
唔關事chovy 真係handle 到 creme
第一場俾人out jg 到仆街
第二場唔講啦
本身我都係諗住睇下如果針ban creampie嘅話有冇機偷到場唔使食蛋,點知睇完先法國條友冇trist嘅話廢老handle到
牙老贏左好開心好q
希望打bro會贏
隻英最狗係企入個牆入面唔會食遠傷
真·中東王子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞