[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1589)

1001 回覆
12 Like 8 Dislike
有冇留意到zeus送通常都係因為換線
zeus明顯唔熟點應對換線
尤其呢個版本換線nerf左佢完全無諗過對面仲會咁打
我覺得T1 好多時贏game 既前設係 Faker 要拎到線權
呢個都係點解T1 對住 GENG 輸多贏少既原因

Chovy 對 faker 多數都贏線
屌你撐tes嘅躝啦
ching惡到

一講又記起
琴晚有場玩藍寶比人gank,faker tp上去幫手打殺死埋jg
之後壽司唔b 送返個頭比對面
我係鐘意睇chovy 多過faker

但as故事性,勵志程度,chovy 真係無得比
大陸多faker fans好合理
我認同GEN啲人腳都好屈
TES更多嘅係贏bp戰術
但呢個都係實力之一,一樣deserves credit
不過BLG已經係輸埋人格
唉 見到chovy 比tes屠都好心up

但係tes真係打得好好

BP夠新夠大膽
選手都有超凡發揮,特別係369
佢隻魔鬥係一場團戰到直接打爆左chovy
而下都無計,真係要輸得心服口服
左手條廢閪都唔敢攞隻ahri出黎撚
佢t1粉黎架
冇kespa cup?
訓醒睇番琴晚世界盃,T1 竟然贏撚左Keria 隻銳空食撚左春藥黎
由msi 開始T1下路攞強勢組合都會換線架啦 打咁多場好難唔熟架喎
平心而論佢今年勁左
以前佢拎隻藍波出黎都唔見得人
前晚仲有隻Kennen 拎到出黎

不過反就反撚硬支仔隊
所以t1 msi咪廢 因為撚唔掂換線
本身而家nerf冇必要再熟換線 點知又有隊換
Ban pick完應該訪問下死肥金
GENG 啲分析師點會唔知tes有Ivern阿 一係就輕敵完全冇做功課 以為自己攞到舒服pick 就算 TES 個中都係由msi 開始只係識玩Tris 我相信觀眾都睇得出佢中路英可以話top 既都係得Tris 佢沙皇ahri corki Yone都係低一個tier而且雙射手配Ivern 已經係好多個patch既事 仲要既係本身TES 有喺LPL夏季賽攞過出黎用 冇可能估唔到佢最尾會揀Ivern 我覺得都係嗰句 佢地覺得處理到
選手:我能處理
rumble個次可以原諒既,佢無諗到 班人咁癲 camp左佢半分鐘

同埋其實咁 tes個下camp咁耐 係搞爆左自己下路
下,爭咩呀,2隊都輸哂比truck 1啦喎
JDG先係
真偶像
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞