[I/A/PC]【鳴潮】(8) 成堆6命今汐

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
https://www.kurobbs.com/mc/map/
好似係官方地圖
唔係開放式玩法,D公仔都相對兒童向小小,似乎目標客群唔同
不過我都會試下鐘,星期四
係,有band友玩,未玩鳴之前都係留意依兩隻。但我鐘意開放世界多。鳴角色都like,中國風。絕零就都還可,6 4比。但鳴真係好似越出越好。樓上對面岸出招果下真係勁,想佢出多人向玩法
亞服係咪有code換? 可唔可以分享多次
用電腦咁應該過到 等巴打消息
7月4 過檔絕區玩 等長離
我玩完封測 感覺不太好
我都會試下
睇下d 戰鬥系統點

有人分析話二次元玩家通常都係玩 1個主遊 + N 個副遊
鳴潮係aim 主遊 絕區零係aim副遊
兩者唔係直接競爭
反而鳴潮係同原神直接開打
邊方面 我都係貪佢行街個風格幾似p5 同埋聽聞個戰鬥係低能向 無鳴潮咁hardcore可以9玩hea下 都係試下only
BAHAMUTKXMHM
DCARD3VN7M
唔知過期未
比個心理準備你
一開頭主線會有d 亂
去到第5 章會開始正路
第7章最正
我當初諗住佢係動作戰鬥爽game

但玩二測個陣基本上有8成時間係走格仔 主線劇情支線都係用走格仔形式進行 真係打時間既唔多 仲要如果想解鎖模擬宇宙mode有Lv限制

捱得到前面過哂主線就有返多啲打鬥玩 但如果唔中意走格仔玩法係會捱唔住棄驚 不如鳴潮隨時爽殺

但話雖如此 ZZZ啲打擊感係做得唔錯 格反音效清脆爽快 某程度我覺得比鳴潮做得好

不過都係小弟個人睇法 建議大家都係自己試完先知自己啱唔啱玩
睇長離個共鳴鏈6命有減防 唔係2隻都追6命咁癲啊
仲考慮緊今汐6唔6
維里奈輕雲套係咪都係C3雙共鳴C4治療?
C4用龜定凶鷺?
巴哈睇到了,要set上限,如果唔係會塞爆ram
未諗 因為仲未得閑打多套3我都係得1隻共鳴仲要未升 好缺肥
1.3守岸人
黑海岸
無著底褲,但整到個款好原神
我都係升左2隻C3上25鳩開哂D詞條
但C4就唔肯定用咩好
今汐強度黎講6命係抵過長離
真愛黨隨便
通常治療同副c 一個帶龜一個帶凶鷺
主c可以食哂兩個聲骸buff
睇下個Pool出咩角再諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞