[I/A/PC]【鳴潮】(8) 成堆6命今汐

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
無伏既,係眼殘無計,又唔屌得落佢地,因為官網先有呢D終極pack, game無
其實都開得vpn 點解唔直接係隻game入面課 佢入到去都有得信用卡/paypal
張圖好靚 四位都係我老婆
有雙爆都係低數值配廢詞叫做用住先
佢會話你跨區儲值風險
我課左幾次都無事
終於有得玩
其實有得買兩命
我3000已經6+1
未計歪咗3次小保
應該咁講

普通係game入面的確可以用信用卡/paypal課金
但佢計香港地區
所以課金會貴好多
例如最貴果pack 8020石 $788

相反如果用vpn 轉日區既話就會平好多
好似跟番早幾日匯率
之前試過同樣 最貴果pack 8020石 但只需要$590

咁如果用vpn既話
又可以分用手機同電腦
但其實2邊都係一樣上官網個儲值中心課

https://payment.kurogame-service.com/pay/wutheringwaves/login

1. 入儲值中心
2. 開vpn 轉日區
3. 登入ac
4. 揀用咩方法俾錢&課咩pack (PayPal 手續費貴d)
5. 去到入信用卡資料果時佢會顯示做¥
6. 跟住斷Vpn 先再入信用卡資料
7. 完

第2同第3點好似可以掉轉次序 但因為我入game 個ac都係廢email 黎 所以我唔介意開住vpn 登入

但用得Vpn轉區課金 無論係免費抑或是俾錢既vpn
都有一定既風險存在 要自己去衡量

信用卡方面會顯示做kuro games Hong Kong HKG JPY 12000

但係如果手機用vpn 轉區入game課金既話
佢會話付款存在跨區儲值風險唔比你課
如果斷vpn既話就會變番做港幣

而另一方面如果唔想用vpn 既話
如果你係ios 有日本ac而又綁左信用卡
聽講可以直接in game課
咁平既咩 呢個數我課ro都唔止
有日區差好遠
我5單抽5隻
埋單3000
港區要788*5要4000
今次今汐個pool暗改左個機率黎
好多人30抽就出課
相反上次忌炎個pool
要去到差唔多70抽先出
你歪3次小保已經3000喇喎
160x240 =38400/8 x 600 1單
樓上歐到癲 5單得252抽出5隻當佢用埋版本啲抽 350抽5隻都係好歐

歪咗啫冇話唔可以提早出貨嘅
雖然原來只係歪咗兩隻
平均33抽就出1隻已經好歐啦
3千已經做到
想刷新果隻COST3冰怪..頂你,一日得幾隻?
踏光獸?好似得5定6隻
建議入人場刷120lv 紅名
真係好睇運 識人課2千 計晒雙倍換埋珊瑚都得3命 3次全歪抽左450抽
繼續測試今汐傷害
340暴傷44111<43311 270暴傷
我閪黑唔會3千做到
43311 4C用暴傷?
咁暴擊會唔會好低?
no,防反果隻,踏光得一個屬反而好少少。另一隻電加冰。仲要岩屬又少
暴擊詞平均當你每條8%*5=40%+專武22.2% +鏈8%+基礎5%都75% 唔會太低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞