[I/A/PC]【鳴潮】(8) 成堆6命今汐

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
我覺佢唔算複雜,心眼拿能量,然後開慾火,我反而想當佢站場c,有空當先切下安可自爆。但未出都係9up下,我自己覺切人好麻煩,雖然高傷。但打全息依d成日轉人成套模組唔同我自己有小小影響。
長安最煩係要整2套火
希望長離自己可以C配個輕雲拐慳番D資源
安可用出月冇得諗反正都係禁出黎放技自爆再換人
咁應該掉番轉效率好啲 安可站場照計點都痛啲
唔知
等實戰
想問巴打會唔會用體打錢 升左2把金武上80 已經冇晒錢
可以打
唔夠咩就打咩
聽日去打下 冇體力都係一個問題
今汐未出之前都係光吟霖
想知巴打帶住幾多錢上50?暫時2個AC都仲卡緊40
大號清哂地圖,升左5角2武上70都仲有5百幾萬
小號冇清地圖,升2角2武得250萬
兩個之前模擬領域UP都有刷錢,應該500萬用唔哂掛
up個期我冇刷錢個陣有3xx萬冇諗過會消咁快去左打角exp 依家5角80 2金武80 1金武70 得返24萬 升5隻聲骸叫用得都用左好多錢
想知巴打帶住幾多錢上50?暫時2個AC都仲卡緊40
大號清哂地圖,升左5角2武上70都仲有5百幾萬
小號冇清地圖,升2角2武得250萬
兩個之前模擬領域UP都有刷錢,應該500萬用唔哂掛
up個期我冇刷錢個陣有3xx萬冇諗過會消咁快去左打角exp 依家5角80 2金武80 1金武70 得返24萬 升5隻聲骸都用左好多錢
啱啱上驚 點解新活動乜鳩位置 /提示都冇
Shit我先3角2武70
但得返170萬
上次棟門
上網睇左 係有bug
解決方法 入好友大世界 在退出就有返
唔似ok. 雲套係加快大技.你安可放大係要普攻,即係變相要站場
我都係刷兩套火 諗住俾熾霞+長離
用莫札特咪得
個pool四星都比你抽埋
長離唔食重擊
莫札特係攞輕雲套效果同協同有6命就加埋攻
你想食埋個協奏就應該得桃祈
不過桃祈個節奏咁慢 應該唔會有人特登練
等出左d人測完再算 冇肥冇錢
fb鳴潮d 討論區群魔亂舞咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞