[I/A/PC]【鳴潮】(8) 成堆6命今汐

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
我錯了 最後一關boss紅名怪 秒殺

我屌 爬16層好累呀

如果想再難d 可以唔升果d 思維變遷buff
80果層已經打唔贏
打到好攰,用今汐玩仲會壞手
入面A兩下就可以接E出返大世界有d唔慣
我玩緊散華係咁切好型
手機黨 更新完順左 冇再拉近鏡頭
改得幾快

雖然都係打唔晒.但都想分享下.0+1之前諗住18星就算.跟住經有位用鑒心巴分享打滿塔下..自己試原來可以打到21.跟住試左幾日打盡都係由22去到23..頭先見差一粒拿到獎谷多左上80武器同今汐一下回路技終於打到24
佢要造大個餅就要繼續優化手機
唔係點拉新人入坑
希望佢繼續努力
練下手法加唔算太差既聲骸其實唔難27星 今汐太勁 睇你練唔練
我得今汐升到80同武80.技未滿.最底層d技5~6LV.但感覺輸出唔夠時間.同埋人物都唔夠.
忌炎0+1..80LV+70LV專武.一樣未滿技能.
安可70LV.武器直頭廢
想問下新個幻境.打死隻傷痕會點?我第一次入用試用角已經死左
我今汐0+1 70lv中塔差成10幾秒先3星
應該要升80先打到24星
3C唔岩屬既屬攻係咪合得
仲有大量1C既防/血
升埋回路同大技 中間就好夠傷 5星其實好易 6星就要靠-6全暴擊 你可以試下忌炎升上去有無機會左4右4加埋4星就ok 但如果唔夠材料升就無計了 等下輪啦獎勵唔爭好多
食晒D體就有機會拿到我覺.因為佢唔同全息.我覺主要睇傷害.但相對無咁易死.我而家係攻唔夠..但再升如果抽長離就無晒素材而家我有40粒體
基本上係
終於完 異想 估唔到會用到鈎索 避招
打死傷痕就會結算
係呀.我琴日都未升.忌炎唔夠傷.我自己升左今汐上80.然後武器都要80.跟住中間共技能升到6.但70升上80LV我體感上都係快~8秒左右ONLY.無想像中咁大
我第一次用散華比佢打死左.都係結算.跟住打多次.原來無分別
過關
用番自己d人打,練度夠就得
試用角感覺好廢
好易打 已經打哂
差一個任未解到
想問下有冇人知
同時啟用調夢模因鏡陣興黑刃個個任係咩黎
冇角用,我就是試用角爆機
屌知了 我痴埋左一齊睇
開始前有得揀嗰啲debuff 難5先有
入場前有得揀d buff / debuff加倍率
有得揀你講呢兩個 好似70LV定80LV果陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞