[I/A/PC]【鳴潮】(8) 成堆6命今汐

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
原神呢1年俾崩鐵食晒啲資源啦
講起崩鐵,嗰隻知更鳥真係驚艷到我
又有個人單曲
開大仲要有歌聽
屌 點解同原神差咁遠
手機端, AN 20GB IOS 26GB
唔該巴打
咁我諗60人仔淘個今汐加專武加維里奈應該夠玩?
剩係匹諾康尼個故事都屌打晒原神啦
不過崩鐵我抽完流螢都無乜動力玩落去了
有聽到, 不過優化去左崩鐵果一邊
庫洛都係比人屌到爆開先聽
夠玩
咁其實都幾大鍋
現在就不斷咁優化崩鐵或者絕區零
但鬼知道米仲有幾多隻Game開發緊
咁咪會不斷無限loop落去?
老實, 測試服D資料流出黎之後, 我仲以為鳴潮已經涼
估唔到仲可以做得返起, 不過1.0劇情真係
但叫做聽勸, 拿拿林推吟霖池
而且1.1劇情明顯有改善

庫洛真係專打逆境波, 唔係逆境, 都要人為製造逆境
1.0劇情真係文言文level
所以絕區要加油
想庫洛一直逆境,唔想佢似米咁囂
大陸已經有d 人咁講
係 最好原神開始感到危機感又同佢鬥
咁玩家先最大得益
識少少野wo , 係咁轉D 濕鳩玉 之後爆左就衝裝
放工之後都番去撚下隻絕區零
聽講打擊感唔錯
原神已經去到中段, 照計去到冰國見冰神應該係高潮
估計應該call 齊馬去討伐天理

原神須彌版本主線其實幾高質, 雖然無限loop花神誕祭
但成個故事叫做幾好睇, 但之後對散兵既處理, 洗白, 真係壞左成個須彌版本

我仲記得3.2版本前, 當時網上一片討伐聲, 個個都磨刀霍霍
要踏平教令院, 手刃大賢者, 解救小草神
將原神熱度推到另一個高峰
但邊估得到一個版本之後, 就...
再加上森林書設計失當
基本主線後既須彌版本, 就係一坨s...

楓丹版本, 到現時為止其實都算係水準之上
唯一比較大既問題, 就係主角既強度, 就算唔夠僕人打, 但都未至於怕成咁呀
當然有唔少人就有另一解說, 就係當時大家都係做戲, 主角只係俾個下台階

anyway, 經過令人失望既須彌版本, 接著係回復水準既楓丹版本
到納塔希望唔好再作死
佢地對象係青少年
其實原神個故事不嬲都水準之上
佢出事既地方係喺遊戲機制
由於退咗坑,我都係道聽塗說
聽講新出個深淵比人炎上緊
希望搞活動順便出skin
夏天到咁易呃錢唔係唔識呀
長離加泳裝一齊出
黎番個 咕咕河豚比賽part 2先啦
青少年會鐘意呢啲小遊戲?
當日原神出時我都大力屌佢抄薩爾達,估唔到今日我都會玩大陸game,仲係咁課金
個陣真係炒得好勁 但我都屌住玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞