[I/A/PC]【鳴潮】(8) 成堆6命今汐

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
solo摸熟招羽毛先 最閪呢招
係 唔明啲撚樣點測試 以後唔會信 自己試最實際
因為我得0+1,唔肯定1-6命果D加乘幫助大唔大
但我估3C果30%衍射係令打出黎個數差咁多既原因
至於3C帶哂2個衍射,定攻同衍射各1好D就比較唔到
6命應該都要少少技術.打全息都幾費神.真係魂系feel.唔知d人升到咁上下係咪都係keep住咁難.反而打塔無咁易死.你打唔過只會係唔夠攻.但全息你係要慢慢磨死佢.然後中一兩下就死.果種你知有可能過到但又未過到嘅感覺
3C帶雙攻, 還是雙屬
我睇有人實測完, 其實差距唔係太大, 少於10%
武器會影響開頭既難度, 但就算無5星武, 都打得到
後面只要角色強化條路行啱, 就可以打得好爽
羽毛同無啦啦kiss你果招都煩.玩左兩個鐘過左全息5.停一停先再打.
打機用慣遠攻同站場.好唔慣切人.所以睇下長離會唔會有手感d.聽講下隻有可能遠距冰鎗.唔知點佈署
全息真係要睇實boss d 招去閃/格擋
因為有d 招打中即秒你
你幾高命死左都冇用
30%屬攻係獨立乘區 加成大 得3c有 44111雖然數值睇落高 但係愈高就愈稀釋
用衍射主 求其升下個lv 60就夠過哂

之前有人post 過話大概係咁
有6命之後冇咁慢慢磨嘅feel
反而感覺似搏拳咁唔係你死就我亡
節奏好快
打到腎上腺素max好撚正
但過完會有少少空虛感
黎緊應該可以過 之前個期又無抽將軍 主角又拎左資源升暗
男人係用補血 維係用出月?
其實玩44111係玩接近百暴
43311理論上點都高傷啲
我自己測果套 傷害又唔差太遠
反而我用雙暴傷44111仲高過43311
淵武20lv
其實用淵武同今汐組隊, LV同技能需唔需要拉
可以唔洗
但睇過啲片淵武有升 4命 3千幾防
開完大之後個盾都幾厚
我今汐成日貪刀4A..但頭先玩全5無冠者用勾索無敵好似未係好難.好快扣左一半.但後半段D招未睇晒.應該都係拿槍飛來飛去.感覺無雀咁難
是,雖然我兩套都冇點升
出月全套+10,冇刷詞條
補血都冇刷詞條

44111 暴率 暴傷

44111 雙暴傷

用落最舒服係第一套
6命要百暴好過推極限傷
一下唔暴都蝕返哂你推果啲傷
咁聲骸應該點配, 應該拉共鳴效率, 還是都係雙屬?
開左翼之後係瘋狂片
唔貪刀等佢片哂先還拖應該無問題
輕月 當sup用
你玩補拳用返補血套都得
3c推返少少共鳴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞