[I/A/PC]【鳴潮】(8) 成堆6命今汐

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
見到有人用今汐 光主 淵武
光主可以減光抗20秒 延奏換今汐上場可以停3秒 感覺打得安全啲
反正主角練完光屬唔好用再轉返暗屬都得 唔會蝕咪試下
正常。不過不失,要認真玩係有野研究嘅,但感覺似手游向。依面就真係PC向大世界。
果面我首抽空50先中。仲要中隻狼男
動作驚, 你邊估計打任, 行格仔既時間, 仲多過真係打
仲要係咁玩倉庫番
而每個任既時間, 係出乎意料地長

至於悶唔悶, 係好個人主觀, 我崩鐵開服就玩, 但玩唔夠兩星期就棄
只可以講, 我唔會花太多時間係呢隻驚上面
等到下版本都係咁, 我就正式棄
你自己可以試下入坑, 反正唔使俾錢, 只要你部腦有100GB既空位DL落黎就可以
技能點應該唔share,但等級會share,升左唔會蝕
我其實之前都幾鐘意玩原神
但原神啲活動唔知點解全部都係小遊戲
我拎住隻6+5龍王去扑傻瓜同捉e因
成個感覺令我怪怪地
於是先轉黎鳴潮玩,至少戰鬥系統真係爽太多
我最憎玩捉e 因
但為左d 獎勵先迫自己玩
角色唔吸引 戰鬥就AAAAAA 仲要冇得跳 行格仔太長
低配崩3
我都係
初初感覺還好,但當到咗後期我課咗幾萬蚊落去,叫我玩呢啲益智小遊戲,令到我有啲迷惘
希望鳴潮唔好咁多小遊戲啦
鳴潮跑圖都唔少小遊戲 但又唔發感 推磚 電路板 叮咚咚個啲
大世界解迷小遊戲其實我接受到
但原神係真係全個活動都係小遊戲
最印象深刻係個咩野電影節,佢真係有四個攤位,四個唔同小遊戲
救命啊 我成30歲人都要玩扑傻瓜 射擊小遊戲
龍王搞死哂成隻驚,完全唔知點解隻野可以上到台
呢幾個月退左坑,聽講僕人傷害唔係已經超越咗龍王咩?
屌你老味
聲骸又負提升 抽又保底又歪
好撚挫敗呀
遲d 問卷反饋記住一齊寫唔好出小遊戲
電話game都100GB?
唔巧意思,退咗坑了
唔係我指係鳴潮問券
原神我都退左
原來係咁
真係 要出都出番合金個種玩法 起碼都仲有得打 最希望都係佢搞大啲rougelike模式 呢個真係好玩
計DPS龍王唔係最高,佢係勁在個機制上
360無死角輸出/自動回血/霸體
BTW 原神我都諗住棄坑了,愈玩愈無聊

雖然喺鳴潮Post討論原神好似唔太好
但唔明米哈遊好似聽唔到玩家既意見咁
同意
如果要再要我玩捉E因,我真係崩潰

隔離果隻蜥蜴黎
佢唔聽都照賺幾十億
佢洗mud 理你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞