[2024 #13]連登巴膠祝賀七一口岸線繼續好生意專區

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
咁cut E33P時 反正都係咁兜
羊文學音樂會
而家先知西沙Go Park入面有個表演場地
熱烈祝賀西區居民機場返屋企要比A10價
去得旅行唔爭在啦
好奇下手機帶係咪鑲金
100蚊價都開得出
952 962 969系都唔算少客
但就幾乎隔幾個月就畀屎水開一次刀
我覺得好似68X、268X呢啲無所謂
但68M、69M、265M同269M呢啲真係好撚賤
連68E同279X、968同978出城方向都可以聯合到站又係癡撚線
住得西環都係有錢人~
員工A10/A12一樣價錢~
E車多數係返機場$2客坐,唔係$2嘅搭晒A車
係龍門路焗搭E33因為夠密車,等得一個鐘一班嘅E33已經到咗
本身呢3條線密到啲客冇位坐唔上嘛
咁係因為大西北AE車價差細到大部分客上A車算
當年A33 $27個年代開AN都狗也不屌
減減下收人$26天耀有時都無位坐
班客會再走,你永遠都唔會企人
要企既不如月票大法好
尤其是天水圍呢啲對價格咁敏感既區
本身69X都好地地,一出300蚊月票即刻賴屎咁跌客
錯啦 A車降級係因為車唔哂d人
而家大時大節 A31 A30 A32 A34 A43 A33 全部都轉哂南瓜車 理由係 唔夠載 但又唔加班 所以換南瓜車去車多d人 而家A31爆到日日都有南瓜車
好彩967淨係減無客方向同時段,仲有一個鐘967X甜頭
962x 自從961入左老銅之後 都唔係班班坐滿入西隧 之前繁時 密車 都可以做到12米8 企幾個 而家出12米8有吉位
放工時間最爆係A31,港珠實企滿走,唔開高載開119港珠唔駛上
同樣放工時間A33x 34 36 37 43 43P都係要出高載先夠載,出高載係運輸署提議俾龍運嘅
聯合到站經典例子點可以唔提61X 62X 258D 259D 呢4條天花板
所以味話降級都有人保 仲有咩誘因去整A車?
屎遲早cut 走飛人呢個品牌都係遲早概事
隔離公司大條道理出E車行A線都冇問題 1個鐘1班唔加車都冇問題 點解人地得 我唔得呢
鑽石山 黃大仙 成日都前後腳到 走哂4架 下班20
通常 258D/259D》61X》62X
73/73A 粉嶺方向, 73大埔開, 73A沙田開都一樣夾到係大埔相同站位聯合班次大約15, 誤差+/- 3至4分鐘
證明九巴有心執時間表, 根本唔會係少塞車的非繁時經常出現3至4條線聯合到站班次

少客所以減班
減班之後連密車嘅優點都冇就再少啲客
不斷無限loop
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞