[2024 #13]連登巴膠祝賀七一口岸線繼續好生意專區

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
真係唔出夜街都唔知 102 去到夜晚十一點半都有紅鬼喺九龍去緊筲箕灣
歌和老街去長沙灣方向 石硤尾公園封路
E22要左轉達之路 喺又一城一帶掉頭 經達康路 再右轉歌和老街 埋返則仁中心個站
咪又係比啲巴膠車長拎去當玩具玩
留名睇行50/50R/796R/20A/79X
以依家既城巴作風 驚佢A E車規格統一
唔換wellshit咪算偷笑
佢啱啱先取消完九巴去機場要屯門轉車冇理由咁快倒自己米
車廂設計唔同市區版
加上而家大量12.8米車
唔係好似以前咁攞嚟做大西北
做港島線一來嘥料,二來有大量前新巴
就算退役都唔使攞呢批車用
粉嶺上水501A、501C等4條綠色小巴線,5月19日起每程多收3毫至1元,即日起恢復原有收費,營運商同意退款
https://lih.kg/3748435
呢個鐘數嘅904出九龍都有40幾個客
好似又真係唔洗死
https://www.districtcouncils.gov.hk/central/tc_chi/meetings/committees/dc_committee_meetings_doc.php?year=2024&meeting_id=25471&committee=886
日期:2024-08-01 (星期四) 會議編號:4
文件編號 文件標題 附件 備註/相關資料
22/2024 西區海底隧道往香港島方向出口增設行車線
https://www.districtcouncils.gov.hk/central/doc/2024_2027/tc/committee_meetings_doc/ttc/25471/20240801_TTC_Paper_22_2024.pdf
經評估後,路政署已確立在該支路增建一條行車線的技術可行性,現正對有關工程進行詳細設計。初步估計,相關道路工程可爭取於 2025 年展開,並於 2026 年完成。
唔明編時間表個 logic
102南行 九巴做到2340左右
跟住夾幾班城巴, 午夜之後N122又係紅鬼打頭陣

聯營線以前可能延長過服務時間
傾唔掂數改時段
或者得一邊有興趣做
就會咁
屌你老母厹報站機個ecoin廣播好撚柒嘈
好過去搶
8號仔係咪史上最密班次嘅一日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞