[2024 #13]連登巴膠祝賀七一口岸線繼續好生意專區

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
62X 259D鯉魚門邨已經成日一齊開或者隔得5分
69M 265M 269M呢個鐘數出葵涌終於叫做聯合到
69M 16 37
265M 27 55
269M 6 33
290/A(已毀)
過埋藍田就同258D拖住行,去到鑽石山又咁岩預到61X

反方向出九龍四線會師屯公轉車站
東行彩雲/西行寶達之前就係,一過咗就變聯合到站班次
要加班好簡單 羊毛出在羊身上 全部E車劃一25-30咪加到班👍👍👍
屎水 A 線貴咁多,點同
利申:搭緊 E22 覆你
我唔唔係嫌 A29 貴,係朝早得一個鐘一班,我寧願上 E22 喺機場島自轉好過
點解龍運 A32 A30劃界好似完全無視咗葵盛
基本嘢,真係無論開20定25都可以校到彩虹/鑽石山相遇
實俾人投訴到上天花板
遲下菜鳥幢嘢多人返工又要塞爆E車
E車宜家收工時間已經好飄忽,有時富東等車會見E33 E36 E36S E37全部頂閘唔埋站,有時又會有位上,但係E32 41 42又日日正常有位上,諗唔到大西北線咩位出事
但就算要做埋葵盛
最多都係拉A32上去,但就會變咗翻版E34
葵盛搭巴士好似有少少灰, E車又冇A車又冇, 過海得一班, 青衣過黎得兩班冇.
32H 34 37M全部都冇轉乘優惠去大西北, 最近訓醒先加啲38逆走轉乘35A/936同37經美孚轉車站, 37X又好似走咗數

一係E32 / A32 葵盛做總站算.
兩邊都當葵盛係草
地盤同醫院
早排經過成條寶寧路寶琳北路由坑口到翠林都掘到爛曬
咁呢個冇辦法
290A一定慢咗
到底有邊組路線係真正做到聯合班次
DKLM全撚部都係條條線一齊開一齊到
我覺得好似68X、268X呢啲無所謂
但68M、69M、265M同269M呢啲真係好撚賤
68E同279X、968同978出城方向都可以聯合到站又係癡撚線

呢啲好似真係難夾啲
職員價A車同 E車其實差好小 趕時間返工就有咩車上咩車 最快到青馬轉A車
利申試過 E22a轉 A11
淨係一個東邨都住咗萬六人
仲未計西邨班老嘢
加加埋埋更勝尚德、富康
人哋反而有齊一A一E
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞