【I/A】勝利女神:妮姬 (62) 米爾克爆破拳

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
你卡160都咁高戰力 非企業裝都升曬上lv5?
有時d 小關仲難打過boss

d 怪既配置既仆街
幾時先出水著
朝聖水著秘密武裝應該執先會出
無,都係升到Lv2 或 3
試一試又過到,而家再推下先,睇下跟唔跟到巴打
想佢復刻返個派對天使skin多啲

其實生化危險都好似岩岩地
白 黑jk 帽 麗塔 是但爆3
有無可能排到auto放技可以帽auto開13然後輪流同另一隻開爆3 而家auto係會小紅帽開完一次13 之後下一輪另一隻開爆3 但第3輪就會小紅帽開左1就無爆3
用手機玩手動仲慢過auto開技仲會斷輸出
白 麗塔 黑 帽 是但爆3就可以 但小紅帽就開唔到爆1
我睇youtube啲片有人留言comment話
黑白 帽 桃 紅蓮 就可以做到帽蓮兩隻輪流爆3
金髮蕉 ada Rebecca?
我都想要, 果個勁仁
bio4 remake 礙事莉 最正
現實層面上應該都可以,Capcoin只要有錢不嬲好樂意賣自己招牌角色,DBD咁唔夾佢都可以放落去

其實我覺得DMC會好啲
DMC有女咩
提下大家聽晚10點就完活動,記得清活動劵同埋臨完最後2個鐘就無得再買Pass
Lady,Trish,又係任露俾你睇,仲要啱啱好2個

DmC個叉妹,Kyrie同5個發明癲婆就算數把啦
係咪要帽未cd 完就充好爆裂先得
白 黑 III 麗 帽 (黑個位可以調,但要左過帽)
有可能得

第一轉會係
白>麗>黑>III

第一轉之後如果儲氣夠快,搶喺麗塔cd完之前,就會由帽auto到爆I
帽>黑>帽

之後既循環應該會穩定
白>麗>黑>III或帽
黑白帽桃紅,呢個排位如果可以連續開,九成係手動

左帽右桃
除左第一轉[白>黑>桃>帽],出完帽40cd,扣埋桃既減cd點都搶唔到第二轉爆裂之外,
由第三轉開始,儲滿氣auto由左掃向右,點會唔係帽搶左個爆I黎開然後卡彈
打錯左第一轉

黑白帽桃紅,呢個排位如果可以連續開,九成係手動

左帽右桃
除左第一轉[白>帽>黑>帽],出完帽40cd,扣埋桃既減cd點都搶唔到第二轉爆裂之外,
由第三轉開始,儲滿氣auto由左掃向右,點會唔係帽搶左個爆I黎開然後卡彈
係23點完先岩
臨完睇緊今次個故,泰特拉既王牌甜心部隊入面鍾意打拳既米爾克隻揪唔夠人打,成件事有啲low
究竟主線18-33隻嵐炎點打
用哂幫手+自己嘅帽皇(160,777技)都輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞