【I/A】勝利女神:妮姬 (62) 米爾克爆破拳

612 回覆
3 Like 3 Dislike
多數人(包括課長)比較在意單突排名多啲
單突課紅波無作用
隻game前期推關拎資源咪又係靠升lvl
呢加佢地上哂岸 先唔課姐
是旦禁個活人ser睇下d課長係咪贏其他人廿幾lvl up
再講 課長都唔止課紅波啦
課長體現到既得全部人一齊都聚埋一齊既單突排名,或者同一時期開既ac進度排名

pvp就算係同一時期開既都係會跟強度排名分group,即係課長只會打到課長或者一啲好撚勁好識砌隊既小課/無課,除非課完都係打唔上前排先會落左去其他group
特競上到89名但好驚被人打返落嚟
乜都抽一隻,就永世都出唔到獄

一係就疊埋心水課金,課到出獄
可能我講得唔清楚啦
前期容易拉開差距既地方其中之一就係紅波
拉開差距之後你就會推更遠 拎更多資源
咁當你過左個前期 咪唔洗再課紅波
課紅波唔代表你唔可以課其他資訊
我一樣有課埋其他

同理 當隻game返返去岩岩開ser果時
果陣班課長咪又係按呢套模式去課
前期拎多d資源 去養裝養技抽卡
第一屆單突咪拎到好成績

我唔講其他資源係因為紅波已經係固定既資源禮包入面性價比最高
連課齊紅波都太貴 其他就唔洗諗啦

同埋呢加單突計排名既方法都唔公平
難保佢之後出分ser既單突 或者加多個區排名
藍券同友抽夠歐都出到獄
課完都係pvp每期多無課一千石
加加埋埋一年都唔知有冇100抽
除左自high根本把撚
其實其他地方都體現到既課長差距既
只係多數人安慰自己話差幾百石無所謂/排名框得個樣姐
你課skin 課長就skin同框全都要 就係咁解only
如果好彩後加入既去左死人ser咪正囉
前面ser果d咪又係比課長打到瀨屎
咁就睇下你課既量對你生活幾大影響
好似跌左餐飯咁 無傷大雅啦
你話會傷筋骨既 咁咪安慰下自己 笑下人自high算數囉

不嬲打機排名系統/推關系統就係比人拎優越感
無課有無課既high法
課長有靠課金既high法
邊個唔係自high

唔通你無課打機 笑課長嘥錢
d唔打機既人又笑你浪費浪費時間換黎一堆0同1黎自high把撚咩
呢啲位變動唔大既
所以咪話除左自high係把撚
課完好high咪課飽佢
要計住條數就咪課
又冇話唔比你課
咁你玩黎做乜
唔好一齊把撚啦 快d棄啦
其實都真係就棄
劇情都全skip
係兔女郎先玩下
坦白講以前課都仲有啲分別,主線可以打曬佢,但而家而家改左計法大家都差唔多,冇曬你有佢冇會影響遊戲體驗既野;拍埋比既平台又冇,唯有聯動角囉過左就大家都冇

最影響既改裝石都係睇腳頭即係快手過左16-28都係差唔多,最多課就每個月多多幾粒俾你刷;

單突腳頭唔太差,會操作同揀下人砌其實第二屆已經可以去到挑戰,再講石同抽卷作為課長又幾時都有,都唔駛特登拎;醒返起單突挑戰係鎖lv,即係係睇砌到幾多隊主力,裝,字條同操作,然後就係影響基本數值既好感同c+幾,然後重覆返限定同聯動角冇就冇,咁就少咁一兩隊

我咁睇,過曬主線睇曬故仔後所有玩家都除左石,保養品同抽卷外,拎埋啲資源其實都用唔著,玩hard叫拎黎手操下磨下時間咁囉
守得住就1200石守唔住就800
差400 是但啦
絕對支持課金,隻game 啲內容有幾多幾豐富絕對同課長數量有關,小課無課嘅唔該唔好貶低肯洗錢打機嘅巴打,唔好趕客,大把人想隻game繼續做好啲
有啲人鍾意佛系有啲人鍾意肝

玩過啲online驚一件裝備幾千至一皮,成形後一個更新削弱就可以講88又玩過隻要成日睇住既電話驚,有次計錯時間遲左20秒唔記得補免戰防護罩,就係個20秒個人仲諗緊第一步要俾乜就睇住個帳俾鬼佬油王打殘到醫番都嘥藥費個陣玩左年幾投資左好多1秒俾人清袋,真係好似FX戰士35個集既主角咁個腦空白一片,然後我個人就係度哈哈大笑咁熄電話再開機重登AC

妮姬暫時係玩過既手遊入面投資最少但最多同最齊女既驚黎
等2:46開auto技就自動過左母鯨 唔知自己打左咩 係咩原理
突然發覺我有兩個Acc,咪要玩兩轉Dave,會唔會攰死
珍, RO 買把弓千鳩幾蚊, 插左神卡果D幾千蚊把,
大更新一次就用唔番

我真係講緊RO心震
會戰勝歸來
努力少少上前60又多400
唔敢話係最勁個種,但絕對係頂配之列,韓國一個更新就削到佢用唔到,其他職就個個都有AOE但就攪我單發技
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞