【I/A】勝利女神:妮姬 (62) 米爾克爆破拳

611 回覆
3 Like 3 Dislike
早幾年玩番, 買左把野玩箭雨風暴, 升到175級, 之後佢一更新200LV就廢左,
要換暴擊流玩 銳利 成身D 裝9成用唔番,
得對幸運鞋仲叫可以KEEP住用
所以妮姬課左就黎一年,個錢加埋可能連半隻角啲裝都無
上面做乜嘈得咁犀利玩妮姬嘅本心都係睇女㗎啦 打PVP或者個突嘅結果咪又係儲石抽女角 唔使玩埋啲勾心鬥角吓嘛
算係意見交流姐比起模型Po啲人討論點為之素組已經小事,上次見係嘈左幾頁,又講埋咩哲學同定義之類
聽講劍星合作要到2025?
一套裝真係成皮野先叫秒到怪, 升到LV
我自己素組 = 滲線貼紙消光, 最多用marker 幫水口位補下色
我係齋剪同痴貼紙
係,預下年上半年,所以今次會係另一個知名ip,不過提示睇唔出係咩
我都係希望係莉可麗絲尤其依家死都唔出新作但又不停開乜展物展咁,希望佢地有機會黎妮姬打工
當初吸引我既係Nier聯動,有聯動既幾乎隻隻都會試下最好玩依隻,俾足面2bA2頭一個禮拜已經課左4k之後覺得個故都唔錯,就想睇埋個故,打曬都冇乜動力,有時間玩下hard咁啱有單突既咪當類魂驚咁玩下,有野吸引到我咪課囉,同強度無關反正過曬主線後都用唔著,溫泉米卡都課左5舊抽,之後就冇鳥

以前試過啲pay to win既online驚再玩埋wow,然後再沈過一隻手機sd gundam,課左4雞幾,就覺得通常pay to win果啲都on799,遊戲性平衡性通常都搞唔掂,最後都會剩返班課長喺度互片,之後一見依啲聞到浸味就你玩埋我果份,一般見到依類唔駛好耐都會執笠割韭菜,尤其是pve向既阻撚住我睇故想釣魚就彩佢都on9

shift up連3A動作都敢做仲要做到overall上選之作,以ps5獨佔黎講直頭神作,斷估間公司都係有心做,有金變態睇住依邊相信都唔會再重覆犯錯玩返pay to win
會唔會係之前投票入面嘅其實一個
咁多個好難估喎
都係講多次打沈你

雖則冇睇但lycoris冚家歡睇個勢有機會出下季,週邊都仲賣得;芺莉蓮又係差唔多情況仲要未出完,斷估唔會為隻踩界驚斷送前程

望cyberpunk edge runner好過,但冇左david個故九成都係垃圾,nikke出過既聯動男角好似得9S,仲要冇得抽冇得俾我用真心好撚遺憾
佢公佈出新作都講左年半了都係有個希望
其實我想佢聯動nier:replicant

雖則人氣爭咁截,但nier係金變態既至愛,大家又可以玩到各方面都踩曬界既Kaine同艾米爾
SSSS或碧藍都好

玩左兩星期,依家成日都無錢同無油活動又打唔到困難,好複雜
figure研究緊鉛筆陰影大法,準備喺office度試

拼裝模型太多玩法,真係靚既喺香港黎講又要好大陣仗,咁耐都係得兩隻有心整,仲要有隻賣左俾人
交功課泳裝前要推爆POST
正路唔係星期三都星期四爆,唔驚

真係驚唔爆仲可以出絕招,例如搵啲野嗌下交咁
日系電話驚一向係限水限電搏你課,以前玩過排艦娘都係咁但興趣唔大,加埋日驚課金好撚煩冇中伏

所以nikke玩落先跌曬眼鏡,無限體力加類魂,佢果種有本事打到咪打同時有平衡性我幾欣賞,所以佢game內出既同figure啱睇咪買,等緊11月收隻愛麗斯
推Post暗黑兵法
nikke好佛課萬零蚊已經=end game唔洗再追乜可以慢慢享受屎忽,又唔會推唔關比人打到無哂心機

之前玩隻三國志幻想大陸課左十幾萬都係唔夠人打仲要個個月都要追新野
示意圖 重點在水着

不過講波,索達 白JK都拍得住個size
毒蛇轉盤冇之前果種氣質課唔落
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞