【I/A】勝利女神:妮姬 (62) 米爾克爆破拳

1001 回覆
4 Like 4 Dislike

廢土同舒恩可唔可以整多啲妮姬比我balance番個願望清單
拉拉隊活動 挑戰1-5打極都過唔到
有冇攻略
唔夠裝同技
卡面嚟講靚過金屬卡嗰set 嗰set除咗質地靚真係冇乜誠意
d 金屬卡好多一開就有 傷

想拎去grade 都唔得

講真封面真係好靚 但要3突
除左海倫外,櫻花都係其中一個一開始個樣就幾吸引我既角色黎
櫻花個諮詢劇情好正,最後kiss個下甜到
期待今次泳裝諮詢
應該比以往易
stage2紅帽不斷轟就贏
唔夠打應該唔夠技/裝
梅登都有KISS
本身想抽返阿尼斯 海倫
梅里係有用既?
仲有新出既又要抽 今次都幾大單
梅里已經變倉管
佢咁樣出唔知今年係2定4隻泳裝
有下半部點會唔係4隻
水力垃圾,水梅無用,水阿有用,水海倫可用
唔多石可考慮補洞算,我今次要補水力同埋水梅,水海倫當然係想抽多3張3突,但最後要睇櫻花同羅抽成點先
準備泳裝一舖清袋
泳羅個pool去到8月
今年可能得兩隻
清完袋 8月又合作
櫻花技能啲人翻譯
技1
1.戰鬥開始時:
強制使用技2(意涵應該是無視技2冷卻時間)
2.當友軍或自身破壞敵方部位時,對自身附加:
(1)"舞動之花"(技2的增益名稱)持續時間增加10.02秒
(2)攻擊傷害上升5.1%持續30秒
3.當友軍或自身破壞敵方部位時:
(1)對被"櫻花花瓣"(詳見技2效果)影響的敵人增加其減益時間10.02秒
技2
影響自身:
"舞動之花" : 持續傷害上升15.64% 持續15秒
影響攻擊力最高的敵方單位:
"櫻花花瓣" : 對被影響的單位每秒造成256%最終攻擊力的持續傷害持續15秒
爆裂
1.對隨機敵人造成
(1) 457.14%最終攻擊力的傷害
(2)依序攻擊10次(白話文應該是4571.4%的傷害 但可以分散在10個不同的目標上)
2.對被攻擊到的目標造成
每秒35.16%最終攻擊力的持續傷害,可疊加至多10次,每次持續10秒
9成9 4隻啦
上次黎計
反擊部隊一個換衫 兩隻夏限一上一下
地盤阿婆換左
醫院兩個 一隻出一隻換衫
宙斯盾 一隻出一隻換衫
咁計嘅話
前後4隊出場
4換衫 4隻出 (換衫當3件俾錢1件免費)
依家
黑道女王
真善美
外界
特種部隊
對返都係4隊 但仲有好多未有新衫睇
唔急就等pool尾有冇消息part2再抽
發動鈔能力吧親愛的指揮官們
個突第5隊要出奶就要用到泳梅啦
唔知狼會唔會出水著, 定係出skin
第一次出dot

唔知係計上效果嗰一刻既攻定
Keep住變
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞