【I/A】勝利女神:妮姬 (62) 米爾克爆破拳

432 回覆
1 Like 1 Dislike

廠商 : SHIFT UP , Level Infinite

本期活動

鎮樓圖

自行轉其他國家地區下載國際服版本
選擇台服以外伺服器
不同地區伺服器亦可選所有語言

伺服器推薦揀日服,最多禮物碼

今期UP

克雷伊20/6-3/7

網上感想:一副色情的肉體人間性器

7月時裝
梅登 - 豔陽之下

新手常見問題

刷首抽/買帳鐵膽:神罰或小紅帽+皇冠(3選2)
彩劵:金劵200換1,可跨池使用
普劵:除節日限定合作贈送角色外,基本上所有角色都會進入普池,到時可以開啟願望清單增加獲得機會,普池不要用石抽

單人突擊&共鬥超簡介
單人突擊:每日可以打3次,每次最多出5隊,推到最後打唔過就去番前一關度掃蕩活動期間每日都要清哂3次,如果你打到最後推唔郁個關掃蕩完都係得一粒電池既話,打番再之前好易打嬴既關照拎一粒就得,例如4>5個關打唔過,但本身第4關掃蕩都係得1粒電池,咁打番第1關一樣都係一粒電池
共鬥:因為你新加入既關係,直接拎你本身最高戰力個隻出黎確認,到時另外4個玩家就會自己砌齊123爆裂,入場後見BOSS就射,例如你出左隻爆1或2出黎,而同隊又無同樣既爆裂就由你去負責做板機,打到第8階後可以留意如果其他人停手就你都可以停手等死,佢地仲繼續打既話就禮貌上打到大家都瓜為止

活動物品換取:除左循環能量,信用點(新手可以考慮換)以外既所有野,如果USB都唔缺既話連呢個都唔駛換,打完H最後可以LOOP個關後就買哂體力刷佢,然後拎哂去換紅波箱

馬會搾汁機特攔攻略

日本在地現場活動

官方Twitter
https://twitter.com/NIKKE_japan?t=_3GmDOrdJcOZD0ErCVu2ww&s=09

舊國家隊 12333(123係講緊爆裂技種類)
麗塔(1) 白兔(2) 黑兔(3) 神罰(3) 小紅帽(3)
黑白兔係組合要一齊用
可用黑白JK合(娜嘉、蒂亞)代替

新國家隊 麗(1)/長(1)/皇(2)/(3)/(3)或麗(1)/皇(2)/娜嘉(2)/(3)/(3)
1號位選擇
麗塔
長髮公主

2號位選擇
皇冠
黑JK娜嘉

3號位選擇
神罰
小紅帽
紅蓮:暗影

要抽插櫻花
打錯, 抽爆先岩
小紅投票個網壞咗呀
未夠鐘
就夏日活動都改個咁既post名,屌你樓主
貼多次
NIKKESUMMEREVENT2024
NIKKEBEAUTYFULLSHOT
5彩劵+300石
禾隻米爾克抽到突滿埋
戴夫係nexon檔案又nexon 有冇機見到100kg
樓主有信心7日內推爆呢個po
兩隻都正
必抽
好奇會唔會仲有兩隻收埋唔公佈
個投票出error是咪淨係我係口可?
投票個掣顯示network error 係咪俾人玩爆咗
啱啱入得啦
D泳衣同角好似唔夠碧藍黎wo得梅登中
小紅帽三個skin都有件褸擋住 A擋住背脊嘅話好似B好啲?三個都揀唔落手
潛水衣馬斯特好得意
碧藍天花板冇得比 nikke係一隻12+既game
大家加油
拉✋

呢個手勢都出埋12+既妮姬其實已經盡哂力係咪要好似55555吹奏宿儺咁
幫手update返D夏日活動料
兩隻角色 一個轉盤SKIN
抽抽抽
下個po會更新番圖今日趕+活動仲有一個星期先開波所以今次唔改po頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞