【I/A】勝利女神:妮姬 (62) 米爾克爆破拳

613 回覆
3 Like 3 Dislike
係咪可以直接用自己香港信用卡買?
可以
其實單抽同十連抽個機率係咪一樣
雖然話就話係中既點都會中
但係非洲既我都想請教下點可以慳D石/卷
一樣 因為呢隻10連冇保底 所以成日有人貼10抽全r卡
每次都單抽,每次都要合眼,有feel先㩒,黎緊三突羅珊娜應該抽兩粒鐘
咁大婆一定要抽
隨機既野,
就算係擲銀仔50%,都唔會呢下出公,下一次就出字;擲4個銀,都唔一定2個出公2個出字
機率愈細,俾人歪既錯覺就愈明顯

一野十抽會有啲易出啲既錯覺
因為一野擲十個銀,“總係有個出公”既機會係大過“單個銀出公”
不過如果真係斤斤計較,照計一下一下單抽會慳啲資源既……理論上

如果一野十連出貨,而佢係第7野出貨先算,
咁一下一下單抽,就可以慳返第8,9,10抽

不過理論還理論,
由於你觀測唔到伺服器派偽亂數出去既情況,可能你一野㩒十連,第7個亂數係SSR嗰個;你一野一野㩒,可能你㩒到第2下,就有另一個玩家㩒左個十連,佢既第5抽就攞走左個SSR;
又有原本黎緊20個亂數都唔中,但你一下一下㩒,㩒到半路有條友抽左個二十連,拎走左伏既既亂數,益左你後面出貨

所以理論還理論,最後結果往往都係同理論未必同
老土啲講,都係「睇運」
黑色先正今次唔通要抽
上次泳裝都淨係抽一隻
多數搽深色腳甲油個d都係淫娃黎
我出諸葛果前就棄咗
佢劇情有係病床擒過指揮官
泳裝絆劇情多數有色色
冇隻係?
未出倍率數據唔敢講
其實抽蛋個%靠既係大數法則,詳細唔多講,簡單黎講就係用大量樣本數去令個結果既%趨向平均,所以年幾前丁特俾左成百萬去試都試唔出營運聲稱個%所以先去法院告間公司仲告贏左。

我妮姬試過最少3次都係300劵咁轟落普池,平均都有11-13隻SSR,機率都合4%;要破大數法則就係有咁大轟咁大同只轟一次,不過最後都係睇運
羅姍娜3突
櫻花一隻有冇巴打一樣
櫻花婆d喎
我等人權角
我都係佢出咩我就補到個pool全5火
山河寶物追高星,諗起都覺得癲
好似bd2咁比你睇埋個紀錄就無嘢好嘈
我好似有2.幾%
好想俾佢坐爆
盆骨碎上
好似好大隻咁
Hi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞