【I/A】勝利女神:妮姬 (62) 米爾克爆破拳

933 回覆
4 Like 4 Dislike

肥妮斯表示:立絵圖only
肥先正
同我一樣小課/無課先要追強力要性價比,絕對主力先三突,課長玩歡樂當我冇講

新果啲唔知上唔上到場,已知舊角除左水阿係一隊既主力配件外,其餘都係收藏用抽一隻就夠,末彈骨幹配件水阿都係一隻就夠,因為單突末彈隊主力輸出都係靠曬紅蓮無間斷平A同阿桃狂減cd開爆上電,冇佢兩個其實都仲未組到

往好果方面睇,話唔定抽新角時拖多隻呢,上次性誕經驗係舊角用卷換化算啲,機率差太多
我連水阿都諗緊需不需要3突
Nier時先入坑,冇水阿未玩過末彈,不過聽用開既fd反映過,水阿先天sg好受距離影響其實輸出普遍唔太掂,打既其實係靠buff左0 reload timing用無限彈Ar既紅蓮;其實可以揀另一個末彈骨幹初音開爆,但只不過個爆更流先焗住用佢開爆

重點係唔諗pvp既,作為t1未到t0既佢其實又冇3突必要,始終pvp都係聯動角既天下
我強暴廚 1.5週年後先入坑 無抽過野咁濟
咁就要留金卷換水阿喇,尤其是有桃有紅蓮既巴打更加要,有齊3隻就直接多一隊對單突成績好大影響

冇既都留一隻,儲齊3隻就多一隊,或者未來有雷屬啱末彈又有自身強化就後悔莫及,始終佢係主力骨幹得黎仲要係期間限定
但係依家絕對主力都係清一色朝聖者
想3突都唔係咁簡單
朝聖機率太低好食活動影響,活動期間冇3突咁就係冇,除非係課長無限石可以狂抽唔駛追石儲卷,打破疆局只期望ssr拉比,前提係佢冇變做朝聖既話

不過朝聖就算0突都已經發揮到作用,始終佢地3爆比其他人離譜太多,3突只不過係拎個可行範圍下既最大數值
但我覺得pve 0突都夠晒...
3突係拎可行環境下既最大化既數值姐,本身佢地既離譜技能下0突影響都唔會太大
新手用晒一世人既運氣
玩左20幾日 堅持每日抽特價150鑽
今日第一次出金就出皇冠比我
咁就用晒成花d 運?
未彈隊主力輸出係桃同水阿
紅蓮唔一定入隊,就算入輸出都唔會多過桃同水阿
未彈隊骨幹係桃水阿初音
紅會入隊只係因為係電屬食到水阿1技buff
水阿主要輸出來源係2技
啲散彈只係bonus,打唔打中都無乜所謂
岩岩睇番個更新公告講毒蛇個英配會換人,突然間又諗關唔關政確事所以佢唔撈,仲記得水星魔女有個角色既英配斬有類似爭議過
末彈隊就係差桃
幾時先到我中
啱啱做完拉普個珍藏品 劇情真係幾唔錯
請問珍藏品係點拎?4個SR合出黎?
點組應該會有水亞同doro
升滿sr + 好感30
桃 老師 水阿 紅蓮 初音
咁就一隊了
冇紅蓮 都係冇得玩了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞