衝鋒21算唔算係運動漫畫入面既巔峰?

562 回覆
1273 Like 76 Dislike
有冇跑步撚?強風吹拂(風が強く吹いている)動畫同埋原作小說其實係神作,可惜無乜人識
個尾完得唔好
不嬲爛尾就會比人屌到地底泥
其實足球小將啲旁述都係咁
兩個人跳起喺空中啲旁述可以講段演講出嚟
留名
呢套其實都佳作
唔計全明星世界盃都還可以
運動漫佳作太多 要爬頭都幾難
但一定夠獨特 籃足排呢啲生活上都接觸到
美式足球我諗大部分人都係睇衝鋒21先認識
角色又塑造得咁有色彩 仲要帶出一個概念 美式足球唔需要人樣樣掂 有特長就得 而啲角色又真係跟呢個諗法畫 好少運動漫畫會咁講
作者好夠膽畫 仲有誠意去鑽美足嘅規矩
加埋好多劇情無厘頭得搞笑 好難得漫畫會咁好笑
一開始睇就放唔低 睇過動畫都睇多次漫畫
依篇當係特別篇去睇就算
係帝黑身為最終boss真係寫得太差
鐘意d 好似山口忠同雪光學e d 鋪勁耐先係突然一集做關鍵角色
有冇其他類似既角色
佢串柒柒咋喎
後面睇泥門打皇城佢都有緊張埋一份
個邊線魔術師真係笑死,完全唔知有咩用
乒乓係藝術傑作
衝衝21係皇道傑作

我都好愛
HERO見參
洗白咗姐
個性陰險、暴力、狂妄自大(除自己外稱所有人都是渣子),是瀨那有生以來首次感受到“邪惡”的人。
講到全明星隊 都係得大和同鷹屈機
其他果啲完全睇唔出勁係邊
咁你真好要開黎睇
排少第三季直頭睇到喊
當連配角都打到大嗌果下睇到毛管戙
當年未完架
去到王城都好 都比人話唔入流
係班80後黎講 SD無得代替
一拎黎比較都屌到你仆街
但ic21得你講嘅呢4樣係唔現實
骨子裡係真實系嚟 啲人見到啲招畫到好型就當咗係黑子嗰類其實係唔啱
公道講
關東明星隊係可以屌打帝黑

剩係峨王+栗田已經可以收晒帝黑皮

反而想知海格力士有乜自信可以擋到峨王
老實我覺得好睇過slam dunk
但地位真係唔到 反而近排排球少年有機上到佢地嘅地位
排球名埸面太多
月島攔下牛若個球
真係一世難忘
咁計既排球少年,中學生得米六可以跳咁高跳全場都係超級系
小朋友未睇過鐵拳浪子?
個人覺得去到後面打真正幪面21 開始走火入魔
但前面都算好睇
唯一弱點只係凡人體格,智商戰術意志力領導力心理戰都係頂級其實佢先係最bug 最超級系既一個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞