衝鋒21算唔算係運動漫畫入面既巔峰?

562 回覆
1273 Like 76 Dislike
粟田打神龍寺 最後一頂四個真係起雞皮頂住阿含 一休佢地 一個人一下推冧哂佢地…
當年我就真係睇完去咗打美足
仲一打就打咗三年
由一開始勁多新人
到衝鋒21一完就開始無新人入隊
睇唔明你講乜
阿含個傻閪
明明栗田勁到傻
當人肥豬
唔係神龍寺一早贏聖誕節
屌你真係弱智 樓上已經搵埋數據同你講呢廿幾年得廿幾個4.2x 同一個4.21 重喺度講咩撚野平均數
勝平太

有冇人睇過
nfl個紀錄仲要講緊冇著任何裝備
都唔算啦
拎住幾把槍玩死亡行軍
真人應該好撚大隻
呢套野奇在就算係啲2打6角色都儲到一班fans
e.g. 稻荷崎個隊長北信介, 梟谷個setter赤葦京治
而家仲有冇打
邊止鷹入面有幾個痴線佬可以臥推140KG以上,現實真係有高中生可以臥推140KG咩40碼4.2更加唔洗講NFL都唔係好多個得,入面係量產咁濟
無啦 果陣隊入面core果班同一年考公開試
一考完大家消失晒 成team散晒就無再打
馬術跑法變左影分身都over 左
同埋最搞笑係永遠都係兩隊跑衛做最後對決
我要高飛又係好熱血
點會淨係贏一個章節
講深度 人物性格
Sd 屌打啦
主角點解打波
一個只係自細大
另一個因為追女 到慢慢愛上 再因籃球改變性格
我諗真係有運動嘅都知邊個有深度
漫畫有講姪魔bench press係75kg
算係有操吓野但唔係好勁嗰啲

瀨那由20KG進步到45KG
龍之介
前期帶2個主角 中期平凡人名言 後期大贏家

排入面好多嘢都好激勵到人 後悔太遲睇
好似好多球星都話睇足球小將大
衝鋒21
40碼4.2都係得瀨那,阿進,黑豹(陸仔有冇4秒2就冇講實)
邊有量產

140kg臥推都係俄王,粟田,總統仔
其他人好似冇講過

以人類嚟講其實都算合理
不過以高中生計就點都係痴線
你話排球少年有機上到21個地位,我意思佢咁都唔贏21咩?
你當係Tom brandy 漫畫版都唔算得係超人系
4.2唔算量產啦 成套野都係得瀨那 進 黑豹3個跑到
勁過正常高中生同超級系差好遠喎
衝鋒21好多人物都係因為其他原因打波到愛上再改變性格
你呢條formula 好多都通架喎
按佢邏輯衝鋒21仲多角色達到佢所謂嘅深度條件
陸仔4秒5
佢教石丸跑果陣有寫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞