日本口譯員憶奧本海默 稱他曾向原爆受害者流淚致歉

191 回覆
86 Like 13 Dislike
比技術個間諜不嬲都係共產主義者
睇黎你真係未見過大蛇屙尿
on99
英國點都會拎返
其實長門講完嗚門都係駁唔到,淨係叫人相信佢
其實佢唔整,蘇聯都會整
二戰前其實美蘇已經開始軍備競賽
唔通要再屌上去
屌愛因斯坦寫質能公式同相對論出嚟咩
冇即時投降好似係當時日本資訊唔流通
比人炸完自己都冇第一手消息
到知道時仲懷疑緊情報真偽轉頭就食多粒
係呀,我真係未見,不如講吓你見到嘅又係點
Oppenheimer = 弱智仔
你阿嫲做汉奸俾日本皇軍強姦再俾 Oppenheimer 炸到變廣島污泥
垃圾始終係垃圾 Oppenheimer 始終係垃圾
終於上網查咗
唔知係咪動畫版唔同

Pain 係有2個方式
都係要先收集所有尾獸

1. 做成最大 僱傭兵團
五大國 出錢 就可以有武器打仗
等佢地自己互相制衡
(我印象中係動畫版
十尾空間 成班用幻象
Pain 開會嗰陣講)

2. 做成最大 監控 (世界政府咁)
手持所有尾獸 震懾五大國
令佢地唔敢亂郁
(上網查返係 Pain同鳴仔講)

都有懷疑過
岸本前後 改過設定嚟
北海道人民共和國
所以咪 pk 囉

而西方既教育體系係好早比共產黨既人安排入晒去,利用啲白癡理想主義去呃後生仔話資本主義邪惡最衰都係美國之類,大佬佢地班友讀咁多書去做 timeline 下成個西方社會發展史都懶,就一口氣上晒腦咁

以前西歐係 1970 年代都係一堆未經歷過戰爭既白左成立西方共產黨,背後 back 既就係蘇聯,多次係西歐自己國家發動恐怖襲擊等等

啱啱徐某人段片解說得好清楚
日本人自己攞黎
發明Ak47嗰個應該要喊到眼淚都乾
垃圾始終係垃圾 水原始終係垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞