android平板?

271 回覆
8 Like 52 Dislike
EMBY 私服
上代無 今代都好大機會無
我用屎米12.4 , 好快好正
HONOR Pad 9 (5G, 8GB+256GB) 平板電腦
HKD 2,799.00

Redmi Pad Pro
淺灣藍, 8 GB + 256 GB
HK$1,999

vivo Pad Air 平板电脑 8GB+256GB 骁龙870
¥1999

簡中代表國行

最平redmi
samsung NOTE/ IPAD
其他可以唔洗睇
tab s9 / ipad lor
其實個價錢已經反映咗
s9 = 入門級ipad
兩樣幾乎係相同嘅嘢黎

大陸平板唔值 寧願畀少少samsung / apple
vivo pad 唔覺有優惠
pdd先有得平
記得要買全新未激活
chromebook , i5 or i7 + 16GB ram
邊款值得推介
想買8 " 睇波, 同埋睇攻略用
有冇1000 內 又有8GB 以上RAM 同SUPPORT GOOGLE FRAMEWORK? ?
唔介意大陸嗨選擇多 不過留意某啲牌子上唔到個play
介意就samsung s9系列
睇你要求咩吋數
1000內要Google+8GB RAM只會用Unisoc
我驚用到你屌老母
平過平板
去carousell 睇下有冇人放贈品A9 / A9+
Lenovo Chromebook duet 5
請教各位,想換部tab賭馬用

情況如下
本身用開mbair,無任何tab類,不過最近死咗機
想換返部可以帶埋出街坐車用

要求
可以開雙視窗,chrome可以用到擴充功能同外掛程式CORS Unblock

希望各位指教指教
唔駛理佢wor,可能佢撞中過其他三星產品係咁,對個Mon好唔滿意。但電子產品逐件計,Tab S9個Mon係OK既,佢又冇用過就插左先,唔成熟lor
個人黎講,除左太大部同Lcd Ips mon呢兩樣唔o岩心水外,個規格都幾好,價錢又合理
其他牌子唔知,等其他bro解答

Tab S9 就做到哂,唔好話雙開,再多d都仲得

不過帶出街我建意唔好貪大,買11寸就得,大部既出街太大舊同重身,買5G版更理想,唔駛野野靠手機射Wifi,射得黎個比數都變啦
但其實Tab S9 FE低階都夠你個用途用,未必要買S9

S9 fe個Mon就差d但都算順有90Hz,speaker細聲d,Usb 速度慢d咁,粒U雞d但你既用途都夠既
你咁比唔fair,人地2-4千幾就LCD,講緊最高spec 都係4千幾頂盡
你就用s9比,閒閒地都6千-1萬
比得起呢個數,老實講買iPad pro唔好?
性價比就係要犧牲少少嘢嫁啦,可能係mon質素/相機/電量/性能
你on9完未 ?
而家4千有S9啦
同樣價錢買你垃圾小米 ?
咪玩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞